There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Mina kära grannar…

- augusti 31, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det är inte så roligt när ni börjar flytta in, precis intill mig, och står och pratar /ropar till varandra utanför mitt sovrumsfönster strax efter kl.22, medan ni backar in...

Det är inte så roligt när ni börjar flytta in, precis intill mig, och står och pratar /ropar till varandra utanför mitt sovrumsfönster strax efter kl.22, medan ni backar in en bil med släp, när jag precis har gått och lagt mig och min klocka ringer 04.55 följande morgon.
Man kan säga att jag var milt trött idag.
Men jag förlåter er.
Jag hoppas att ni gillar att festa och imorgon ska jag visa er hur en riktigt bra fest går till!
Ni lär höra oss, LÄNGE!!!
Jag hoppas ni inte har några planer på att lägga er tidigt.

Imorgon är det så äntligen dax för årets roligaste kräftskiva. Efter alla turer och efter att jag själv inte varit sådär väldigt sugen på att hålla i en fest utan snarare velat gräva ner mig under en sten och dö, så ser jag nu fram emot festen. Många av mina finaste vänner kommer och jag tror att det kommer bli sjukt roligt, som det brukar bli.

Ni som har tackat ja, tack!
Det jag var allra mest rädd för i år var att jag inte skulle få en endaste gäst och ni är beviset på att jag hade fel.
Jättefel!
Jag behövde inte oroa mig.

Puss på er, imorrn är det FEST!!!

(och på måndag blir det strikt och trist i 8 veckor, så fram med alla fördelar och orsaker till varför jag inte bara ska klara av det utan också vinna!!! Lämna dem i kommentarerna så jag har nåt att tänka på när det känns hopplöst och astufft!)