There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Mitt 2011

- januari 4, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Huset sov när jag vaknade strax före 8 i morse. Sista veckan på jullovet och Darling är förkyld. Han är inte ensam, Stora R är rejält förkyld han med. Jag...

Huset sov när jag vaknade strax före 8 i morse.
Sista veckan på jullovet och Darling är förkyld. Han är inte ensam, Stora R är rejält förkyld han med.
Jag klev upp ensam.

Det är Tisdag idag och dax att få domen efter jul och nyårsfirande. Det är den 27:e veckan i vad som visade sig bli en långdragen kamp och resultatet är verkligen inte lysande. Inte för mig i alla fall.
Kompis klarar sig utmärkt, jag är inte förvånad, inte ett dugg. Det kan fan inte va svårt att klara sig utmärkt när man är bäst redan från början. Så är det bara.

Fast Kompis har inte vunnit än, jag har fortfarande en rimlig chans. 2011 ska bli mitt år. Låter najs eller hur?! Mitt år…

Gissa vilken jag vill varaThe journey continues

Om jag började en resa under 2010 mot självständighet och nya äventyr så ska jag fortsätta den under 2011. Jag ska våga mer, älska mer, njuta mer och leva mer. Jag ska möta nya utmaningar med öppet sinne och fötterna stadigt på jorden. Jag ska jobba på VI:et och ge allt för att det ska kunna fungera med JAG:et.

Jag ska träna mer, och fokusera ännu mer på mina viktmål. Jag SKA komma vidare i viktminskningen.
Jag har en förebild, nån som är allt det jag vill vara. Framför allt så grymt stark och cool. En tuff tjej i lyxförpackning kan man säga, och det vill jag oxå bli!

V.1

Med allt det sagt så började årets första vägning med + efter alla helger. Inte ett jättestort + inte heller ett litet, men som jag ser det kan det bara bli bättre nu.

Mina tankar snurrar idag mest kring mat och träning. Äta med max 3 timmars mellanrum, dricka vatten, fokus, fokus. Tänk vad praktiskt om jag kunde få in den biten som lika självklar som träningen är. Aldrig att jag skulle glömma en träning.

På väg mot mina mål

Sen snurrar tankarna runt nya utmaningar, som inte alls har med vikten att göra. Fokus och mental förberedelse där med.

Jag tänker göra 2011 till allt jag vill att det ska vara och jag hoppas att ni också gör det till ert år.
För så funkar det, att livet blir vad vi gör det till :D