There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Mitt-i-flytet-kontrollen

- maj 28, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Vid inskrivningen på Södertälje sjukhus fick jag noggranna instruktioner att den 27/5 skulle jag kontakta distriktssköterskan för att kolla blodtryck och väga mig och till labbet för att lämna blodprov....

Vid inskrivningen på Södertälje sjukhus fick jag noggranna instruktioner att den 27/5 skulle jag kontakta distriktssköterskan för att kolla blodtryck och väga mig och till labbet för att lämna blodprov.

Jag gick dit idag. Vikten var ju ingen direkt överraskning.

Blodtrycket däremot förklarar varför jag varit så yr de senaste tre veckorna. 105/70 tydligen rätt mycket i nederkant av det som kallas normalt. Inte konstigt att jag är yr, sa distriktssköterskan.

Efter besöket på vårdcentralen gick jag till apoteket. Jag köpte enligt instruktion vitaminer, stödstrumpor och Descutan att tvätta mig med inför op. Och så beställde jag PreOpdrickorna jag blivit tillsagd att dricka kvällen före operationen.

Nu är jag nästan klar och redo. Det känns bra.