There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Mitt rafflande liv NOT

- juli 3, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Suck. Ipaden har visst inte blivit laddad under natten så batteriet lär inte hålla hela dagen och laddaren till mobilen glömde jag hemma. Visst, jag kan ladda mobilen i bilen,...

Suck. Ipaden har visst inte blivit laddad under natten så batteriet lär inte hålla hela dagen och laddaren till mobilen glömde jag hemma. Visst, jag kan ladda mobilen i bilen, så det räcker om batteriet håller tills dess att jag ska köra hemåt. Ipaden däremot, den kan jag ladda först hemma.

Rafflande liv jag lever.

I morse var jag ute igen och promenerade. De första metrarna mellan husen blundar jag nästan när jag går. Sen kommer musiken igång och då vaknar jag sakta till liv. Jag går inte så långt. Strax över två och en halv km på 25 minuter. Det är vad jag hinner med. Det känns som att det i alla fall är bättre än inget alls. Och jag går alla dagar när det inte regnar jättemycket. Dag nummer 16 idag. Känns skönt att i alla fall göra nåt.

Igår klev jag in på Sats i Huddinge. Konstig känsla. Det var mitt andra hem förut. Ja inte just Huddinge men Haninge och Farsta framför allt. Och nu, nu känns det liksom inte mitt längre. Som om jag inte hör hemma där och det stämmer Iofs. Jag har ju sagt upp mitt medlemskap.

Vad ska det bli av mig? Varför längtar jag så efter att vara nåt jag inte är? Varför kan jag inte bara vara nöjd och lycklig med allt det jag har?

Hur som helst så gick mina lurar sönder i morse. Ena luren började glappa och blev sen tyst. Jäkla skit! Det är inte alls samma känsla att promenera med musiken ekandes genom bara ena luren. Tur att jag har andra lurar hemma så länge. Jag ska försöka reklamera dessa, köpte dem i januari, så de är ju relativt nya.

Ännu en jobbdag. Igår hade jag kanske 22 ätande till lunch och ungefär samma till mellis. Tjohoo! Jag passade på och städade av golven. Ska ta och rensa kylarna med! men jag har just nu ingenstans att slänga maten. De har inte tömt matsoporna på 14 dagar! Vääääry fräscht NOT! Och då kan jag meddela att soporna inte ens står kallt! Igår bad jag vaktis ringa och säga till och de lovade att de skulle komma. I morse hade i alla fall inget hänt.

Spännande, spännande :)

Sen när jag åker hemåt ska jag förbi Haninge Centrum och göra lite ärenden. Skulle behöva ta en sväng till stan men det får vänta tills jag har semester nästa vecka. Så får vi se om jag får hämta hem Fisen idag. Jag lämpade av henne hos en kompis i Torsdags och hon vill inte komma hem. Tack Madde!!!!! ❤