There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Momsrapporten inlämnad

- februari 14, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag och mitt bokföringsprogram är inte helt överens. Vem av oss som är idioten återstår dock att se. Till slut how ever fick jag ihop momsrapporten och lämnade av den...

Jag och mitt bokföringsprogram är inte helt överens. Vem av oss som är idioten återstår dock att se. Till slut how ever fick jag ihop momsrapporten och lämnade av den hos Skatteverket runt 18:30 eller nåt.
Skönt, nu är det bara att se fram emot deklarationen.
(eller inte…)

GuldpengarJag har ett eget företag, där av allt jox med moms. Förut drev jag en spabutik på webben, nu har jag lite mer webrelaterad verksamhet som ombyggnation av websidor och support på det.
Skönt att sälja tjänster och inte prylar. Behöver inte bekymra mig varken om lager eller frakter.

Impa

Söndagen gick mest åt till att få i ordning på momsen. Sen lagade jag middag och drog till träningen runt 15. Igår tränade jag BodyPump. Snackade skit före passet med en tjej jag träffade i omklädningsrummet som var väldigt impad av mina 6 pass i veckan.
Det är alltid roligt när man kan impa på folk men jag brukar förklara för dem att egentligen är det ingen jättebedrift. Jag är enormt stillasittande övrig tid och många andra är regelbundet ute och springer eller promenerar men det räknar de inte.
Den här tjejen sprang en snutt varenda dag, jag kör ett träningspass nästan alla dagar, inte så stor skillnad egentligen.

Sen pratade jag givetvis med Claes, min kompis på första raden. Trevlig snubbe. Nu börjar vi få till ett sånt där bra system som jag, Maud och Martina har i Haninge, där vi hjälps åt att plocka fram brädor, mattor, stänger och vikter till varandra. På det sättet är vi snabbt klara och får mer tid över till prat!

Ap-jobbig Bp

Bp igår var galet jobbigt. Jag var så säker på att det skulle kännas skitbra efter 2 vilodagar, men allt var tungt! Vet inte varför men så var det. Ap-jobbigt.
Stannade kvar och körde Core efteråt och även där kände jag hur slut jag var. Jag pratade med en annan tjej i omklädningsrummet efter Coren och även hon tyckte att Coren hade varit jobbig efter Bp. Inte bara jag då, skönt nog.

Efter träningen hämtade jag Älsklingen i Sickla och körde in till Skatteverket på Söder innan vi åkte hem, käkade middag och kollade på tv resten av kvällen.
Det var den Söndagen det och bloggande hanns inte med alls.

Polar FT7Combat, på en måndag

Idag är det Combat som gäller!
Med pulsklocka.
Körde med pulsklockan igår på Bp:n och fick ihop hela 414 kcal! Jag tror jag hade 250-300 kcal på samma pass förut. Fick upp pulsen mer vilket visar att jag helt enkelt har förbättrat min kondition.
Jag kan alltså pusha mig själv lite mer nu än förut.
Me like!