There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Morgonpass

- januari 15, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Klockan ringde 8 på morgonen för att jag skulle hinna med frukost före träningen. Att kliva upp 8 en helg är inte jätteroligt men fullt görbart. Det tristaste är att...

Klockan ringde 8 på morgonen för att jag skulle hinna med frukost före träningen. Att kliva upp 8 en helg är inte jätteroligt men fullt görbart. Det tristaste är att missa familjefrukosten även om Darling klev upp med mig så jag slapp äta helt själv.

Träning

09:20 tog jag Loppan och åkte till Farsta för SaCoPu med nån för mig helt ny tränare. Jag var mest orolig för att jag inte skulle ha ork och energi så tidigt på morgonen men jag var snabbt igång och körde på som vanligt.
Det var ett jätteskönt pass och jag hade all den orken och energin jag brukar ha.

Efter träning

Klämde i mig lättmjölk och äpple direkt efter klassen och fastnade i repan med instruktören 25 minuter, pratandes om ditt och datt. Tog sedan Loppan och rattade direkt hem för att fixa i ordning och äta lite lunch.
Shit, tiden räcker inte till.

Tess och LindaStress

Nu har jag en dryg timme på mig innan vi ska ge oss av mot Västerås och mysig middag med gulliga Linda och jag ska fortfarande äta klart, duscha och packa mina grejer, samt hitta nåt snyggt att ha på mig.
*SUCK* Jag som hatar att äta fort.

Att åka till Linda ska verkligen bli jättetrevligt och jag ser fram emot en mysig kväll.

Me like!!!

I natt, by the way, sov jag gott för första gången på ett tag. Ingen ångest, ingen oro, inga galna funderingar om orsaker jag bara kan gissa mig till. Väldigt, väldigt skönt.