There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Mycket gjort, lite tråk

- september 23, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Dagens uppdrag: Fixa bloggen som inte funkar som den ska Veckohandla Köpa hundmat Besöka Kapp Ahl Tvätta Städa Jag hann inte med allt men Maken har jobbat halva dagen med...

Dagens uppdrag:

  • Fixa bloggen som inte funkar som den ska
  • Veckohandla
  • Köpa hundmat
  • Besöka Kapp Ahl
  • Tvätta
  • Städa

Jag hann inte med allt men Maken har jobbat halva dagen med bloggen utan att kunna lösa problemet. Den har dock blivit en aning snabbare, vilket känns underbart men fortfarande kan jag inte lägga till bilder i inläggen om jag bloggar från datorn. Det blir till att göra om från början.

Medan han jobbade plockade jag av all tvätt från tvättställningarna och sorterade 4 Ikea-kassar fulla med tvätt så de kunde åka in i rätt garderober. Så började jag tvätta mig igenom tvätthögarna i badrummet.

Efter det tog jag bilen och åkte till Grizzly för att köpa hundmat. Det behövs ibland.

Ninjan

Efter Grizzly åkte jag upp till Haninge C och gick till Kapp Ahl som sålde alla BH:ar för 99 kr. Sista dagen idag. 99 kr är ett fynd så jag passade på och köpte två vita, två svarta och en orange/röd för totalt 495 kr. 3 av dem kostade ordinarie pris 249 kr och de andra två kostade 179 resp. 149 kr. Inte illa!

Jag passade på och köpte lite hårfärg också som jag slängde i håret när jag kom hem. Kul att känna sig lite snygg :)

Jag fortsatte ner till Port 73 och fyndade en jacka till Fisen som tyvärr var lite liten så den måste jag byta.

Efter det åkte jag till Maxi och veckohandlade. Trist att göra men skönt att få det gjort!

Fullt så här många påsar blev det tack och lov inte men 6 kassar fyllde jag nog.

Jag var hemma igen vid 15 och efter att ha plockat ur alla kassarna och plockat in allt i kylar, frysar och skåp åt jag lite sen lunch.

Maken lagade kvällens middag och grymt gott blev det. Han har verkligen fått mig att uppskatta bra tillagat kött, jag som annars helst äter fisk och kyckling. Maken lagar nästan alltid kött och alltid lika gott!

Kvällen ägnades åt lite slösurf, spel och slappande i soffan nerbäddad under en fleecefilt.

Imorgon blir det jobb igen.

Dagens tristaste var att det var vägdag idag och även om jag faktiskt hade ett minus på vågen så var det ett väldigt litet minus och det kändes trist. Men, men, jag kanske gör ett bättre resultat nästa vägdag och trots allt var det ju minus. 20 dagar har gått och 46 återstår, men jag tvivlar på att jag kommer ligga i ledningen nu.

Åter imorgon!