There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

När ångesten tar över blir det inte mycket gjort

- juni 19, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Hej på er igen! Nu har det gått 14 dagar och jag har inte bloggat alls. Faktum är att det är mycket jag inte gjort. Jag har inte tränat heller....

Hej på er igen!
Nu har det gått 14 dagar och jag har inte bloggat alls. Faktum är att det är mycket jag inte gjort.
Jag har inte tränat heller.

Ibland blir det så.
Det började med att ångesten kom krypande. Jag har lärt mig känna igen det och började med att lägga bort datorn. Av nån orsak är min online-närvaro enormt stressande när jag inte är helt hundra.
Istället köpte jag 3 pocketböcker som jag läste ut på 5 dagar. Då valde jag ändå tjocka böcker för att det skulle ta lite tid.
Men tre böcker senare kändes det fortfarande inte helt hundra.

Så jag har gått i 14 dagar och inte fått mer än det nödvändigaste gjort. Det är svårt att förklara men ångesten gör mig handlingsförlamad liksom. Listorna med saker jag verkligen borde göra blir allt längre och jag blundar.

Nu har jag tagit mig i kragen lite men jag känner att jag fortfarande inte är helt ute på andra sidan än.

IRL så var vi på Portisläger i Karlstad i tre dagar, vilket var väldigt trevligt! Samurajen lyckades slita sönder två koppel under dessa dagar, så vild var han.

Jag har också varit hemma hos lillebror med Flickvän på middag och vin. Det var som alltid väldigt trevligt och som alltid tänker jag, VARFÖR blir det inte av oftare?

Vi har varit på personspårkurs med ninja och Samuraj som visade sig vara riktigt duktiga! Det var mest jag som hade svårt med att komma ihåg hur jag lagt spåren :D Nu är de anmälda till vardagslydnad, bägge två!
Igår badade jag Samurajen och borstade och borstade så just nu e han superfin i pälsen!

Men annars så ligger tvätten i stora högar och sofforna är genomskitiga. Det är dammsuget men odammat och i solen ser man knappt genom våra fönster. Det stör mig som fasen men jag gör inget åt det. Och träningen, den som inte blivit av, den stör givetvis också. Jag vet hur ont det gör att komma igen efter ett långt uppehåll.

Nu närmar sig midsommar och vädret ser ut att bli riktigt trist. Vi har inga planer mer än att vi gör nåt beroende på vädret. Regnar det blir vi hemma, e det sol ger vi oss av ut nånstans. Maten är planerad och jag ska handla hem allt idag. Det blir jag och alla andra i butiken och på bolaget. Jag lär knappast vara ensam.
Fisen ska till doktorn idag. Hon är trött och hängig.
Jag ska jobba. Athos, Teddy och Eddie och Jasmin ska ut och promenera med mig.

Igår var jag på ett års kontroll efter senaste operationen. Sköterskan var nöjd och jag verkade gå igenom besiktningen. 25 kg har jag gått ner senaste året, och även om jag är lite låg nu, så mår jag mycket bättre.
Kanske bäst någonsin.
73.6 kg vägde hon in mig på, på sjukhuset. Det är med kläder och under mensveckan så det är helt inom mitt mål att väga max 72 kg (då väger jag mig näck hemma, tom sista augusti).
Sen i höst ska jag nog ta några kilon till, ner till 67 kanske.
Vi får se.
2014-06-06 16.18.30