There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

När chefen fixar julbord på skolan

- december 22, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag var ju stensur för att jag inte fick jobba morgontimmarna i torsdags när vi hade julbord för lärarna och jag jobbade kväll. Och ja, det stör mig, för det...

Jag var ju stensur för att jag inte fick jobba morgontimmarna i torsdags när vi hade julbord för lärarna och jag jobbade kväll. Och ja, det stör mig, för det kunde vilkorats från början. Kommunikation is da shit!

Men om vi lägger det bakom oss så kan jag konstatera att dagen och kvällen annars blev riktigt bra. Jag fick jobba i köket med Hawa vilket var jättetrevligt. Sen fixade jag disken och det gillar jag ju med. Chefen och chefens dotter Carro skötte serveringen. Carro är föresten jättetrevlig, duktig och rolig att jobba med, så det var ett bra gäng.

Och oavsett grollet om tiderna så var chefen och Carro superduktiga på att pynta och de gjorde ett superjobb med vår matsal. Skitfint! Jag var verkligen imponerad. På riktigt!

Tyvärr gör bilderna inte stämningen rättvisa men ni får en uppfattning om hur det såg ut i alla fall.

Matsalen

Matsalen

Kaffe och efterrätter

Kaffe och efterrätter

Vegetariskt

Vegetariskt

Kall mat

Kall mat

Bilderna är tagna före vi ställde fram all mat, därav det något skrala utbudet. Maten var supergod. Första gången jag har ätit en Jansson som ens kan konkurrera med min svärmors Jansson.

Kl.22 lämnade vi skolan, då hade jag stått och gått i 12 timmar och var astrött när jag kom hem. Men det gjorde ju inget för det var min sista arbetsdag före jullovet.