There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

När det inte alls blir som jag tänkt mig

- november 5, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Visst är den snygg? Jag har sett den in action i Ikearestaurangen men hemma var det svårare. När vi hängde upp den blev vi bländade och det var inte alls...

Visst är den snygg?

Jag har sett den in action i Ikearestaurangen men hemma var det svårare. När vi hängde upp den blev vi bländade och det var inte alls behagligt. Efter byte till en svagare lampa blev det bättre så imorgon ska den hängas upp. På riktigt.

Idag har jag äntligen fått tillbaka min bil. Det är superskönt att slippa från leksaksbilen.

05:40 gick jag hemifrån i morse och 06:30 var jag ombytt och klar. Vi hade beställt färdigskuren sallad, rivna morötter och strimlad vitkål, men kålen blev fel så jag fick strimla själv. Förutom att det var mycket prepp, som alltid en måndag efter lov, så var det många småsaker som inte blivit gjorda så jag hade fullt upp.

Jobb, jobb men kul jobb. Framför allt, kul arbetskompisar.

Sen åkte jag och bytte bil, handlade mat, lagade middag och efter middagen försökte vi få ordning på lampan men vi blev inte helt klara. Halvt uppackad, fäst i taket och inkopplad står den på bordet. Japp STÅR!

Nåja imorgon är en annan dag.