There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

När livet är som allra bäst!

- maj 25, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Så många gånger när våren övergått i sommar som jag har tänkt att NÄSTA sommar, då ska jag vara smal. NÄSTA sommar ska jag köpa snygga kläder och NÄSTA sommar...

Så många gånger när våren övergått i sommar som jag har tänkt att NÄSTA sommar, då ska jag vara smal. NÄSTA sommar ska jag köpa snygga kläder och NÄSTA sommar ska jag inte gömma mig i vassen.
Så många gånger i början av ett år som jag har insett att ska den där sommaren någonsin bli verklighet är det dax att sätta fart och så många somrar som jag svettats i solen och skämts för att överhuvudtaget visa mig ute.

2014 är inte ett vanligt år. Nej, i år är just den där sommaren som jag har längtat efter, den där där jag har nått fram i mål INNANsommaren. Och visst, man kan diskutera hurvida jag är smal eller överviktig här och nu, för enligt BMI är jag fortfarande på fel sida om strecket, men det kvittar.
Jag känner mig ”smal” eller kanske mer ”normal” men jag känner mig inte fet. Inte ens speciellt tjock.
Jag är här, vid målet, och jag tänker njuta av det varenda dag.

Så jag ställer mig framför spegeln varenda morgon och tittar kritiskt på mig själv och det är inte världens vackraste syn, långt från nåt slags perfektionism, men det är jag. Det är min kropp och den fungerar fantastiskt bra! Jag är stolt, stolt över att jag tagit mig hit och ännu längre! Stolt över hela mig oavsett daller och lös hud.
Numer springer jag 4 km 3 gånger i veckan!
Det har jag ALDRIG gjort tidigare!
Jag har burit 3 barn i mig och jag har vägt 145 kg och det har satt sina spår. Det har varit min resa och den har format mig. Jag tänker inte skämmas för det.

Imorgon startar min egen Boot Camp vecka igen.
Den här gången blir det löpning ti, fr & sö och kettlebell må, on, to & lö. Jag är lite rädd, för jag hade sån sjuk träningsvärk sist jag provade kettlebell men den som vågar får se!

Helgen har varit bra på så många sätt. Vi har fortsatt med renoveringen, vi har ätit ute, vi har våldgästat vänner och druckit cider på en uteservering i stan. Vädret har varit fantastiskt och jag har kört runt i caben! LYX!

Veckan som kommer innehåller många hundar, även en helt ny! Förutom det har jag bestämt mig för att tatuera mig på fredag *yeeey*.
På lördag ska jag träffa en vän IRL som jag aldrig träffat tidigare och dessutom ska jag på spelning.
Kan nog inte bli mycket bättre!

0075558cd973a1e467ff0dd20cd12ea3