There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Näsblod?!

- augusti 11, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Vaknade med världens mensvärk, i huvudet. Det är inte kul att vakna så. Tvingade mig upp ur sängen, klädde på mig, borstade tänderna och tog både migränmedicinen och en vanlig...

Vaknade med världens mensvärk, i huvudet.
Det är inte kul att vakna så. Tvingade mig upp ur sängen, klädde på mig, borstade tänderna och tog både migränmedicinen och en vanlig huvudvärkstablett.

Koffein

Bryggde en kanna kaffe och hällde upp en kopp så fort det blev klart. Bästa sättet att få pillren att verka så fort som möjligt är att jaga ner dem med kaffe. Koffeinet hjälper till och de verksamma substanserna i tabletterna kommer fortare ut i blodet och verkar snabbare.

Dessutom, eftersom det var det första jag gjorde på morgonen, så behövs det något i magen för att hela processen ska komma igång. Magen jobbar ju inte direkt på högvarv med matsmältningen när man just klivit ur sängen.

Runt 30 minuter tar det innan jag är människa igen efter en sån start. Inte mer än 45 för då funkar inte tabletterna och det är bara att krypa ner i sängen igen. Men mina tabletter funkar i stort sett jämt, tack och lov. Numer är det inte ofta jag ligger helt utslagen av migrän.

Hej då

Igår sålde jag min bil *snyft*, och får nu som så många andra nyttja kommunala färdmedel alternativt promenera eller cykla. Idag hade jag mer eller mindre sörjt klart och samtidigt beställt en ny bil. Nu kan tiden inte gå fort nog, jag vill ha bilen igår, helst…
Toyota YarisEn snygg liten silvrig sak som jag tror kommer passa mig utmärkt, till allt. Om ett par veckor är den min och jag längtar!

Det bidde….. ingen träning

Träningen ikväll är Sats Core Pulse, vilket är min favvo just nu. Apjobbigt, men jätteroligt! Tyvärr kan jag inte gå. Eller jag kan men jag har varit duktig och valt att inte gå. Jag har tränat tidigare på migräntabletter och jag minns tydligt att jag sa till mig själv då att nästa gång ska jag nog fundera ordentligt innan jag gör om det.

Jag blir helt slut i kroppen bara av att nästan ha migrän och av att ha den där molande menshuvudvärken konstant under mensens första dagar. Jag äter både migränmedicin och vanliga huvudvärkstabletter för att fungera normalt och hård konditionsträning på det är ingen hit.

Nu när jag inte heller har bilen utan måste cykla till och från träningen så får jag ta med i det beräkningen och jag valde att boka av träningen idag, fast jag verkligen ville gå. Istället blir det middag med familjen och en lugn kväll som kommer avslutas med SYTYCD på tv.

Rätt ok, faktiskt

Ingen bil, ingen träning men middag med familjen, ny bil på G och lite stolt över att jag faktiskt klarat av att välja bort träningen till förmån för vila, när jag bäst behövde det.

Det kan nog bli fason på mig med…

  • Eva

    härligt att du kom ihåg hur det faktiskt var efter förra gången.. är så lätt att förtränga sånt.. när det är något man verkligen vill göra dess utom. kommer att sakna gamla Bettan.. hon var så bekväm att åka i… men det är ju de flesta bilar idag å andra sidan..:)) får du låna grannens bil nu näre du ska handla?..
    kramis