There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Nedräkning 14 dagar

- augusti 16, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 3 comments -

2 veckor kvar idag tills det är dax att sätta fart. 2 veckor då jag ska försöka komma igång med träningen igen, så jag e (om möjligt) en aning mer...

2 veckor kvar idag tills det är dax att sätta fart.
2 veckor då jag ska försöka komma igång med träningen igen, så jag e (om möjligt) en aning mer förberedd för det som komma skall.

För det kommer bli tufft, det är jag helt beredd på.
Det kommer bli jävligt, jag känner sockermonstret i mig allt för väl, men jag ser fram emot det.

Jag ser fram emot förändringen och jag ser fram emot att se om det lyckas. Det är nu, eller snart i alla fall, upp till bevis för min egen del.
Kommer jag hitta tillbaka eller inte?

Jag önskar jag var sådär stark och självständig, att jag ville göra min grej, oavsett alla andra, men jag är inte så bra på det.
Jag är mycket bättre på att döma ut mig själv för att jag inte duger, för att jag inte är bra nog.

15-åringen i mig säger, att jag e värdelös numer, för att jag blivit bortvald.
Av en jag höll närmast.
Den rösten kämpar jag mot varje dag.
Och jag är så less på att det tar så mycket av mina tankar.
Förändringen och utmaningen är därför välkommen.
Om jag kommer vidare med mina mål, kanske jag kommer vidare på andra plan med.
Jag vet inte, men allt som får mig att fokusera på annat är bra.
Det skulle vara skönt att hitta den där genuint lyckliga känslan efter ett bra träningspass igen.

– Postat genom BlogPress från min iPad

 • hannah

  Ja man är alltid bra på att döma sig själv på vad man är dålig på.. istället för att se det man är bra på.. och bara att du vill göra en förändring med lära dig vara mer självständig är hur stor grej som helst.. det är svårt att bryta ett mönster som man alltid haft..och det är alltid lätt att gå tillbaka till det gamla mönstet för det är tryggt och man vet hur det är.. allt som är nytt är skrämmade speciellt om det handlar om en själv… jag kan bara prata för mig själv hur läskigt det är att försöka ändra på sig ett mönster och komma i harmoni med sig själv.. men jag tycker att nu när man är i det nya mönstet och trivs med vem jag är så var det värt det även om det var bra tufft att ranska sig själv utan å innan… för äntligen vet jag vem jag är den riktiga hanna under den hårda ytan jag haft.. och sakta men säkert börja tycka om mig själv..

 • http://www.partypinglan.se Tess

  Jag ser fram emot att träna med dig med Fina Martina <3

 • Marina

  Tess, jag ser fram emot våra träningspass.!
  Du är min musa och vi ska klara saker tillsammans tycker jag!

  ha det gott