There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Nervös

- februari 23, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Tisdagsmöte idag igen. Och vägning. Jag har ingen koll på hur det kommer gå. Veckan har känts helt ok, mat och träningsmässigt. Så det borde ju gå bra. Men om...

Tisdagsmöte idag igen. Och vägning. Jag har ingen koll på hur det kommer gå. Veckan har känts helt ok, mat och träningsmässigt. Så det borde ju gå bra. Men om det nu är veckan innan så vetetusan, då kan det gå lite hursom.

Utanför fönstret är himlen snögrå igen och det snöar…igen. *suck*
Jag har inget emot vintern som den är men nu börjar jag tröttna. Jag har problem med p-plats och är orolig för att jag snart står utan en plats, just på grund av all snö. Det är jobbigt. Jag vill ju gärna veta att jag har någonstans att ställa bilen när jag behöver parkera.

SnöigtTack och lov så har jag tillstånd att parkera på alla markytor tillhörande föreningen, även mitt på torget, på vändplanen osv. där vi egentligen inte alls får stå. Man kunde ju tycka att det borde hjälpa men det är snöhögar överallt och inte mycket plats över.

Träning

Jag har funderat lite om och kring min träning och kommit fram till att jag ska försöka få till ett dubbelpass pump och corepuls i alla fall varannan vecka. Då kommer jag ta bort pumpen på torsdagen istället och bara köra afro på kvällen. Om det känns bra kanske det blir oftare men det var rätt tungt att köra dubbla pass så jag börjar med varannan vecka.

Jag vet inte om det egentligen gör så mycket skillnad men jag ville få in ett pass som var lite längre för att få mer variation och på det här sättet funkar det för mig. Sen har jag funderat lite på att våga mig in i gymet. Har hittat en ny bekantskap som brukar gymma så jag slipper känna mig helt solo om jag inte vill det.

När det är dax så får jag boka in den där introkursen så att jag åtminstone får lite koll på vad och hur man gör vid varje station.

Den här veckan kommer jag logga 8 härliga träningstimmar igen! Corepulsen på söndag är bokad med gäst! Darling ska följa med :-)

Jag hoppas att ni alla får en bra dag! Jag återkommer senare med info från Tisdagsmötet.