There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Ni bor alla i mitt hjärta <3

- juni 17, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det kunde inte blivit bättre! Det kunde verkligen inte det! I fredags var det slutligen dax, som jag hade längtat. Jag skulle dessutom smyga med mig min ”son” ombord och...

Det kunde inte blivit bättre! Det kunde verkligen inte det!

I fredags var det slutligen dax, som jag hade längtat. Jag skulle dessutom smyga med mig min ”son” ombord och jag var orolig över att han inte skulle komma på.

Men det gick bra. Först av alla i vårt gäng kom vi ombord på båten och fjärilarna i min mage landade och satte sig till ro när jag insåg att nu skulle det verkligen bli en fest jag aldrig kommer glömma. När övriga sällskapet klev ombord blev det utdelning av goodiebags. Alla fick varsin. Massor med kramar och folk från alla delar av min bekantskapskrets fick träffa varandra, många för allra första gången.

Jag var dock inte orolig. Jag har alldeles fantastiska vänner, gamla som nya, och jag var helt övertygad om att de skulle trivas tillsammans utan några som helst problem! Det gjorde de också, jag tror att många hittat nya vänner under dygnet på Östersjön.

I goodiebagsen låg allas t-shirts. Handskrivna, med texter jag hoppades alla skulle kunna leva med en kväll. T-shirtsen var perfekta! Jag är så stolt! Det vart en riktig snackis ombord och vi fick alla frågor om våra tröjor!

Kvällen blev natt och morgon innan många av oss kom i säng. Själv landade jag i sängen runt 6 på morgonen men en av oss sov inte alls på hela dygnet.

Det som händer på båten, stannar på båten. Förutom enstaka fotografier då, så mer än så här kommer jag inte avslöja. Däremot vill jag från djupet av mitt hjärta tacka mina fantastiska vänner. Det har varit och är rätt jobbigt i mitt liv just nu. På ytan är allt som vanligt men jag har kaos i min själ. Att ni finns och älskar mig är viktigare än ni anar. Ni bor alla i mitt hjärta <3