There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Ninja och Mimo

- november 17, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Åkte hem till Ninjans bruscha idag. Det var supernajs och intressant. Har aldrig sett Ninjan uppföra sig som han gjorde idag. Ni kan se det i videosnutten. Ninjan och Mimo,...

Åkte hem till Ninjans bruscha idag. Det var supernajs och intressant. Har aldrig sett Ninjan uppföra sig som han gjorde idag. Ni kan se det i videosnutten.

Ninjan och Mimo, bröder ur samma kull, träffas igen efter ett år isär. Det som fascinerade mig var att det var knäpptyst. Inget skällande, inget morrande. Bara tyst brottningsmatch. Dessutom en brottningsmatch på ett sätt jag aldrig sett Ninjan göra förut. Han har aldrig stått upp och brottats eller lagt sig över ryggen på andra hundar tidigare.

Första morret och skället kom när vi var på väg in på deras tomt. Då gjorde Mimo det solklart att det var hans revir, men sen gick det bra. Vi gick in och de fortsatte sitt tysta brottande. Allt eftersom blev det dock mer och mer flämtande, det tycktes vara väldigt ansträngande att vara så exalterade så länge.

I ett par timmar satt vi i deras kök, innan vi tackade för oss och bestämde oss för att ses snart igen. Rackarns så fint de bor förresten. Visst, mitt i typ ingenstans, men fint värre.

På väg hem var jag skithungrig så vi bestämde oss för pizza och jag beställde en med kyckling, banan, curry och jordnötter. Jag åt halva, kanske lite mer, och det var egentligen alldeles för mycket, men det var så satans gott. Till det drack jag jordgubbsbubbel och så kollade vi på Revolution, en sci-fi serie om jorden när all teknik slutat fungera.

Skitbra serie.

Nu ska jag dricka lite fin öl eller finöl som jag brukar säga. Brooklyn local No. 1

Väääääääry najs!