There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

No excuses

- september 18, 2011 - by , in Fitnessfighten, Gott och Blandat, with no comments -

Jag har aldrig haft en PT. För jag har aldrig varit intresserad av att träna i gymet. För att det är dyrt och min investering sträcker sig till Satskortet och...

Jag har aldrig haft en PT.
För jag har aldrig varit intresserad av att träna i gymet.
För att det är dyrt och min investering sträcker sig till Satskortet och lite träningskläder, sen finns det inte så mycket mer att investera.

Så jag har inte haft nån som piskar mig när jag inte tar i ordentligt. Det enda jag har haft är en bild av det som i mina ögon e perfekt och den moroten tog mig långt. Den perfekta fick mig att träna bättre, effektivare och pushade mig, tills tja, livet vände och jag en dag stod ensam.Bortvald

Sen har det varit jag och träningen och den kombon är otroligt svår för mig. Att veta hur mycket jag kan ta i, att förmå mig själv att ta i lite mer, att pusha mig själv, det är svårt.
När det börjar kännas jobbigt och göra ont, backar jag alltid. Ger upp lite, tänker att jag kanske gör fel eller att jag nog i alla fall gjort tillräckligt.

Å helt plötsligt i och med Fitnessfighten har jag nån som pushar och peppar igen. Nån som talar om för mig att det inte är farligt, att jag gör rätt och kan göra mer, ännu mer. Jag pratar om Jarkko och jag tänker att de här 495 kr kanske är en bättre investering än jag trott var möjligt.

Jag är verkligen såld.
Min mage har inte mått så här bra på länge och trots att kroppen känns rätt trött och sliten så mår jag oförskämt bra. Jag är faktiskt trött när jag ska vara trött (på kvällarna), och jag sover väldigt bra!
Jag som alltid annars är pigg precis när jag måste gå och lägga mig och ofta sover som en kratta.

Det enda som saknas i min träning är egentligen lite mer jävlaranamma så att jag verkligen maxar varje gång. Jag vet att jag inte gör det riktigt än. Å andra sidan så tränar jag varje dag och jag förbättrar mig, så jag är inte helt hopplös, men det är väl mest att det fortfarande är svårt att förmå mig göra lite mer, när det är tungt och jobbigt.
Det här med att köra till FAIL, tills man helt enkelt inte klarar mer, det är jag långt från.

Winners

Hur som helst så älskar jag dagens blogginlägg från Jarkko.

Jag har ätit ganska bra, jag tränar helt ok, jag tycker inte att jag har blivit mindre, kanske jag har kört cardio 85 % av max ex…NO EXCUSES!!! Orden Kanske, lagom, ibland, tror, men, existerar inte. De orden som finns är JA och NEJ.

Ge dig inte mental möjlighet att förlora kampen mot dig själv. Jag tränar en timme, så det betyder att du ska träna en timme. Inte 45 min eller 55 min. Jag ska äta 2200 kcal per dag. Inte 1700 kcal eller 900 kcal. DU BESTÄMMER VILKA VAL DU GÖR!!!

Vi har 12 dagar kvar. Nu kör vi allt vi kan den sista perioden. Sluta att leta efter bortförklaringar och ursäkter till varför du INTE gjort som du ska och koncentrera dig istället på vad du ska göra. Om du har slarvat innan så är det gjort och var igår, nu är nu och vi har 12 dagar på oss…

Läs hela inlägget här!

Läs mer om Fitnessfighten här. Missa inte att kolla in alla före- och efterbilder och läs om alla fantastiska resultat.

Anmäl dig till Fitnessfighten du med! Nästa omgång startar i Oktober.

Kolla in den här länken för att se de 5 finalisterna och vinnaren av Fitnessfighten i Maj 2011.

No-excuses

Funderar du på att vara med i Oktober?
Hör gärna av dig till mig :D
Antingen här i bloggen eller maila mig.
För själv funderar jag på det, men jag har inte bestämt mig än.