There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Nope

- april 7, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag nådde inte mitt mål idag. Jag ville nå 75, eller ännu hellre 74.9 men resultatet (-0.9 kg) blev 75.4 kg. Så, nu är min vikt outad. -0.9 kg är...

Jag nådde inte mitt mål idag. Jag ville nå 75, eller ännu hellre 74.9 men resultatet (-0.9 kg) blev 75.4 kg. Så, nu är min vikt outad. -0.9 kg är det näst sämsta resultatet jag har fått under alla veckorna jag hållit på. En vecka fick jag -0.8 kg men annars har jag jobbat bort över ett kilo varje vecka.

4 hg är ju inte hela världen men det suger lite i alla fall. 5 veckor kvar och 5 kg, (eller 5.4 kg faktiskt) så jag behöver göra bra resultat alla veckor för att nå mitt mål på 70 kg till den 12/5.

Jag är i alla fall helt nöjd med min insats veckan som var, så jag har ingen ågren för att resultatet inte blev som jag hoppats. Jag är rätt van vid att min kropp och hjärna inte alltid vill som jag. Precis som jag är de rätt obstinata. Och det är nog en underdrift.

Ny vecka, nya utmaningar. Det ser ut att bli en vecka utan överraskningar. Mellan 4-7 hundar varje dag. Träning tisdag, fredag och söndag. Inget speciellt inbokat. Vi jobbar sakteliga vidare med renoveringen, håller fortfarande på i skrubben och ska få till elen, upp med skåp på väggarna, köpa och installera säng på den ramen vi har byggt upp och slutligen måla dörrfoder, lite belysning och golv. Det går inte fort men det går framåt.

Efter skrubben ska vi in i Fisens rum och riva. Våningssängen och garderoben ska slängas och rummet ska tömmas så vi kan måla väggarna. Sen behövs en ny säng och klädförvaring. Golvet ska läggas och dörrfoder målas. Alla dörrar på övervåningen ska också bytas ut mot de billigaste och enklaste vita dörrarna vi kan hitta. Nu är alla dörrar nån läskig grönaktig färg.

I trappan håller vi på att måla just trappan. Vi har beslutat att köpa in tjänsten med att täcka alla trappsteg med trä istället för nålfiltsmattan som är där nu. Men vi avvaktar tills vi målat klart trappan. Vi ska också byta ut räckena och måla lite till (en väggsnutt ner till nedervåningen).

Sen har vi de jobbigaste rummen kvar uppe. Vårt sovrum och killarnas rum. Fasen vad prylar som måste flyttas för att vi ska komma åt. Det kommer vara asjobbigt! Först efter det kommer vi ner till nedervåningen.

Det regnar ute. Hoppas det slutar innan jag ska ut och jobba. Fast jag har regnkläder och helt nya regnstövlar så jag klarar mig. Nu ska jag ta och matplanera så familjen får lite middagar i veckan.