There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Normalt galen

- mars 5, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Idag har jag jobbat Fast både idag och igår var tråkigare än vanligt. Jobbet kändes ensamt. Och tyst på nåt sätt. Jag vet inte. Jag är ju inte så jäkla...

Idag har jag jobbat

Fast både idag och igår var tråkigare än vanligt. Jobbet kändes ensamt. Och tyst på nåt sätt. Jag vet inte. Jag är ju inte så jäkla rolig själv. Eller kanske inte rolig alls, men tystnad, för mig, är alltid förenat med tanken att jag helt enkelt inte är intressant nog att prata med. ”Fröken-jag-hatar-att-känna-mig-ensam-och-utanför-men-jag-är-nog-bäst-i-världen-på-just-det”. Och så kände jag mig plötsligt lite ensam.

Annars är det bra. Det är verkligen inte min mening att klaga eller låta gnällig. Jag har sagt det förut, Oskar e bäst. Är det nån som verkligen förtjänar en fast anställning så är det han.

På vägen hem från Polen, i söndags, efter att jag släppt av både Oskar och Alex, drog jag igång Avenged Sevenfolds skiva Nightmare på hög volym och sjöng så högt jag kunde hela vägen hem. Fy fan vad de är bra!!

Speciellt den här låten! Sjukt bra!

Natural born killer. Inte för att jag kan texterna, men sjunga det kan jag ändå ;)

Sen har Nightmareskivan spelats sedan dess. Svinigt bra helt enkelt!

Imorgon ska jag inte till jobbet, för jag ska på kurs. Jag hoppas att jag kommer saknas. Massor! (Hahaha, kanske inte va?!)

Ibland, (läs jämt), tänker jag att det måste va nåt fel i huvudet på mig som är så bra på att fastna på de där små skitdetaljerna som egentligen inte betyder nåt och göra dem störst och viktigast. Men när jag berättade för Maken att jag var lite nere för att det känts ovanligt tyst på jobbet och för att resan till Polen var över, så visste han exakt, och då insåg jag nåt.

Jag är inte galnare än vanligt. Jag är helt normalt galen, sådär som jag alltid varit.

Det är ju skönt i alla fall. Att veta att jag är normal enligt min egna helt galna standard.

Inför kursen imorgon är jag lite nervös förresten. Jag vet inte vad som förväntas av mig. Ska vi bara titta på och lyssna eller är det ombyte och praktiska övningar som förväntas? Nåja, kan jag laga sallad för 1000 elever fem dagar i veckan ska jag väl klara av en endagskurs.

Önska mig lycka till nu!