There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Nr 1101

- november 21, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

1100 inlägg har jag skrivit. Det här är nummer 1101. Det tycker jag är rätt imponerande, jag trodde aldrig jag skulle orka skriva ett år ens och nu har jag...

1100 inlägg har jag skrivit.
Det här är nummer 1101.
Det tycker jag är rätt imponerande, jag trodde aldrig jag skulle orka skriva ett år ens och nu har jag hållit på i 3!

Just nu försöker jag äta lunch och blogga samtidigt. Det tycker jag är ganska svårt för bägge händerna är ju liksom upptagna med antingen det ena eller det andra.
dessutom chattar jag med en kompis om nåt helt annat så jag har tankarna på två håll (minst). Frågar ni Maken gissar jag att han säger att jag alltid har tankarna på minst två håll men oftast fler, så det borde knappast utgöra nåt problem.

Hittills är jag rätt nöjd med dagen.
Jag har shoppat mat för hela veckan och köpt hundmat.
18 kg pellets är inte helt lätt att hantera och det får mig att tänka på hur starka de måste vara, de där som står i gymet med en 10 kg hantel i vardera näven och svingar den som om den var viktlös.
Jag _släpade_ in säcken med hundmat i bilen. Inte ens i närheten av nån viktlöshet där inte.

Sen åkte jag hem, plockade ur alla kassarna med mat, lastade in allt i kyl och skafferi. Den processen tar ju nästan lika lång tid som själva handladet *suck*.
Ja, och så _släpade_ jag ut säcken med hundmat ur bilen och in i badrummet.
Sen hängde jag en tvätt och körde igång nästa innan jag micrade min lunch och hamnade här.
Till slut prioriterade jag alltså ätandet och det bara för att jag ska träna ikväll för första gången på en evighet, och det vill jag inte göra på två rostmackor och lite yoghurt till frukost.

Just det, jag har ju bloggat i 3 år och tänkte att det skulle vara lite roligt att kunna se vad jag bloggade idag, fast tidigare år. Så om ni inte har sett det än, så finns det längst ner i varje inlägg och i högerspalten i bloggen en tidsmaskin som visar just inlägg från dagens datum, fast tidigare år.

Hoppas ni gillar det.