There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Nu är det Darlings tur

- juli 1, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Här trodde jag att det skulle bli en dag med strålande sol och så blev det en mulen och kvalmig dag. Nåja, vädret ser ju lysande ut inför helgen så...

Här trodde jag att det skulle bli en dag med strålande sol och så blev det en mulen och kvalmig dag. Nåja, vädret ser ju lysande ut inför helgen så jag lär nog få tillfälle att baka mig i solen ändå.

Idag har jag lite ont i benhinnorna. Får låta bli att promenera. Det har blivit promenad tre dagar på rad nu och trots att jag inte gått långt, 3.8 km varje gång, så känns det i benhinnorna. Träningsvärken annars känns lite mindre, vilket är skönt.

Satskortet - min bästa investeringSaCoPu

Dagens träning var SatsCorePulse i Farsta. Med sommar schemat kom nygammal koreografi och programmet vi körde var från Sept-09 (tror jag).
I September tränade jag inte SaCoPu så för mig var det ett nytt program och som alltid kom det med nya utmaningar.

SaCoPu är helt klart en av mina favoritklasser, alltid lika rolig. Det är en tuff klass, mestadels konditionsträning men den ger så mycket energi och jag tycks inte tröttna på den.
Nu under sommarschemat går jag nästan uteslutande på Inkas klasser, vilket givetvis är ett medvetet val från min sida. Ni som har tränat för henne fattar säkert varför.
Hon är grym.

Satskortet är mitt livs bästa investering.

Dax för Darling att testa Bp

Imorgon är det fredag och det är dax för Darling att följa med mig till Sats och prova på BodyPump. Det ska bli jätteroligt att få visa honom en del av den världen jag älskar så, även om jag inte tror att träningsformen är något han kommer att falla för.

Vi drar till Kurvan för en Bp med Inka och lunchar efteråt. Det kommer att bli supernajs. Särskilt roligt är det att det är Inkas klass, nu får Darling se själv hur grym hon är.
Sen får jag tillfälle att knata in på Ikea för att strosa runt bland småsakerna ett tag. Om det är sol på eftermiddagen så hoppas jag kunna slappa lite i solen på verandan, sen när vi är tillbaka.

Steprapport

Från stepklassen igår kan jag rapportera att det var jätteroligt. Helt klart nåt jag skulle kunna göra fler gånger. Som alltid har jag lite svårt med koordinationen och som alltid får jag börja med att få fötterna att kliva åt rätt håll i rätt takt innan jag också viftar med armarna.

Jag hängde med hyggligt, för att vara första gången faktiskt ganska bra, och var genomsvettig efteråt. Helt klart en klass jag kan rekommendera om nån är sugen på att prova. Själv ska jag dock inte lägga till fler klasser utan håller mig till de jag redan har, men det är roligt att prova nya saker ibland.

Jag trillade inte av brädan en enda gång, fast jag snubblade över den emellanåt.

Ni hejar väl på mig i min 4 snabba kilon-utmaning.
Jag behöver nog massor med hejjarop om jag ska kunna slå kompis, så hit med allt ni har bara!