There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Nu är det officiellt!

- september 10, 2013 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Jag har ”slutat” på Sodexo. Jag kommer inte tillbaka till Östra i alla fall. Men helger på sommarjobbet kanske kan bli aktuellt (om de behöver mig). Hur som helst, nu...

Jag har ”slutat” på Sodexo. Jag kommer inte tillbaka till Östra i alla fall. Men helger på sommarjobbet kanske kan bli aktuellt (om de behöver mig).

Hur som helst, nu jobbar jag för mig själv igen!

Grisen och Jag drivs i mitt lilla kommanditbolag men ett aktiebolag är på uppstart. Före jul kommer Grisen och Jag drivas i aktiebolag. Så det blidde inget hundcafé, inte än i alla fall. Men det blidde hundar!

Grisen och Jag rastar hundar i Haninge med närområden. För er som undrar så funkar Tyresö och Trångsund utmärkt. Min hund-kund allra längst bort är faktiskt bosatt i Bredäng. Och ja, det är långt. Det är det, men han är så söt och alltid glad att se mig, så jag glömmer snabbt att det tar 30 minuter att köra dit.

Hundrastning är första steget. Det finns fler planer. Inom två år tänkte jag gå terapihundsutbildning med Ninjan. Sen ligger drömmen om att kombinera mat och hundar fortfarande kvar för att förverkligas på en annan plats i livet.

Att ta steget och gå från timanställd till egen företagare igen var läskigt, det måste jag medge. Här hade jag ändå en anställning som jag gillade, på en plats jag trivdes med, som mycket troligt hade kunnat bli fast inom ett år. Samtidigt så ville jag inte riktigt fastna där, vilket jag mest troligt hade gjort om de erbjöd en fast anställning. Tryggheten i att veta att jag får lite pengar varje månad är en stor dragningskraft.

Nu har jag i alla fall säkrat lite pengar in genom att jag har sökt och fått beviljat starta-eget-bidrag från AF. I 6 månader får jag lite hjälp på vägen! Förutom det så jobbar jag hårt för att kunderna ska hitta mig. Jag och Maken delar reklam i brevlådor, gör reklam på internet (adwords) och på hundforum.

Jag är på god väg! Målet är att kunna ta ut motsvarande lön som jag hade som timanställd. Det målet vill jag nå senast i slutet av Q2 2014. Och det givetvis utan någon form av bidrag, jag vill stå helt på mina egna tassar!

Ni kan hjälpa mig genom att sprida ryktet! Varje liten gillaklick på vår Facebooksida och delning av densamma till era vänner gör det möjligt för oss att nå ut till lite fler! Det tar er bara några sekunder, men för mig kan det betyda en ny kund, och det är kanske avgörande för om jag ska lyckas eller inte.

Så SNÄLLA, gilla Grisen och Jag på Facebook OCH dela ut den till era vänner!

 

 • Joanna

  Hejhej!
  Det är möjligen inte så att du även tar emot hundar enstaka nätter som hundpassare (typ hundpensionat) om man ska ut och resa en helg eller så? Det vore nämligen toppen :-)
  Lycka till med ditt företag!
  Joanna (har en cavalier som ibland kan behöva passning)
  http://www.livsvinst.se

  • PartyPinglanSE

   Sorry att det tog tid med svaret. Bloggen hamnade i onåd och låg nere ett par dagar, men nu är jag tillbaka i cyberspejs igen.

   Tyvärr Johanna så kan jag inte ta in hundar även om jag ville. Vi har allergiker i familjen så det blir inte bra. Sorry!

   Kul att du hänger här ibland :) och stort tack för lyckönskningarna!