There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Nu blir det personligt

- april 24, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag kände mig så taggad och glad över veckans utmaning! Boot Camp-vecka! Och jag tyckte att det ändå gick rätt bra med simträningen igår. Men så vaknade jag i Stockholms...

Jag kände mig så taggad och glad över veckans utmaning!

Boot Camp-vecka! Och jag tyckte att det ändå gick rätt bra med simträningen igår.

Men så vaknade jag i Stockholms blodbad och insåg att Lingonveckan var här. Nu e jag milt upprörd! Visst, jag kan putta över Boot Campen till nästa vecka men jag vill inte.
Jag vill slutföra!

Tampong tänker ni kanske.
Och det är väl det enda alternativet, men jag och tamponger har aldrig varit kompatibla. Antingen är jag den enda kvinnan som aldrig fattat hur man gör eller så e jag helt enkelt inte utformad för att få dom att sitta rätt. För jag har aldrig lyckats få dem att sitta bekvämt. MEN, för en timme kanske jag kan få till pluggen hjälpligt. Jag har till och med Tampax hemma, såna med hylsa ni vet som man hade när man precis fått mens.
Och inte ens det hjälper.

Idag e det i alla fall löpning på schemat och det funkar med binda!

För övrigt är dagen fullbokad med hundar,6 st idag. Om jag släpar mig ut och springer nu på morgonen så kanske jag tänder grillen i eftermiddag. Efter mycket funderingar slog vi till med en Weber one touch 57 kolgrill efter att ha hivar ut vår förra grill i höstas för att vi inte var nöjda med den. Egentligen ville vi ha en gasolgrill men de vi vill ha börjar på 6000 kr och vi valde att spara den utgiften till nästa år. Vi har redan massor med annat att lägga pengarna på i sommar.
Jag har slarvat och inte veckohandlat så ska vi grilla behöver jag köpa nåt att grilla först.

Jag skrev tidigare att jag funderar på att skriva en bok. Nu har jag börjat och det är rätt roligt att skriva. Får väl se hur lång tid det tar. minst ett år gissar jag. Men det ska bli himla roligt att ge ut en egen bok!

Här skulle jag lägga in en bild men det gick inte. Så ni får helt enkelt klara er utan.