There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Nu e jag redo

- maj 4, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Idag har jag skiftat från vinter däck till sommar däck på bilen så nu e jag redo för våren och sommaren på riktigt. För er som tror att jag slarvat...

Idag har jag skiftat från vinter däck till sommar däck på bilen så nu e jag redo för våren och sommaren på riktigt. För er som tror att jag slarvat och inte följt gällande lagar så vill jag bara meddela att jag givetvis hade dubbfria vinterdäck så även om jag kanske är senare ute med skiftet än många andra är det inte på nåt sätt olagligt.

Toyota

Sen var det inte heller jag som skiftade däcken. Det var verkstadskillarna på Toyota. Med leasingbil följer förmåner som gratis däckskifte och det vill man givetvis utnyttja.

Att vi sen försökte skifta själva för ett par veckor sedan för att inse att första hjulet vi skulle ta loss hade dragit byrålåda och vägrade komma av, det behöver vi ju inte prata så högt om.
Shhhhhh….

Men nu e det gjort och kvar återstår bara att åka till förrådet och lämpa av vinterdäcken som ligger i bilen.

Bra jobbat!

När jag kom hem var jag duktig och tog tag i en riktig surdeg, bokföringen.
Rensade lite bland papper och kvitton och försökte strukturera upp jobbet som oftast ger mig ångest bara jag tänker på det.
Bokföring är inte min grej.

Jag var enormt duktig och ägnade flera timmar åt det och det gick förvånansvärt bra när jag fick koncentrera mig i lugn och ro och sprida ut mina papper över alla bord här hemma.
Parallellet med det så städade jag lite i köket och tvättade mig igenom hög efter hög med smutstvätt.
Jag hann också med att rensa lite i badrummet bland alla träningskläder.
Sen gjorde jag lunch.

Eftermiddagen

Grön ärtsoppa med räkor blev det idag och det var väldans gott.
Till lunchen började jag kolla på ett avsnitt av Lyxfällan på PlayTV och när jag hade ätit klart fortsatte jag kolla medan jag påbörjade kvällens middag.
Idag blir det färsbiffar i pepprig sås enligt nåt recept på Arla.se.

Ny cykelkorgBiffarna och såsen blev klara lagom till det att Lyxfällan var slut och jag åkte på att köra ännu en maskin med disk och städa av spisen, igen.
Hänga sig lite tvätt, köra igång en tvättmaskin till och sen lite nylagat kaffe.

Funderade på om jag skulle äta mellis runt 16:30 eller om jag ska äta middagen då istället och äta melliset ikväll. Tror jag väljer alternativ två för omväxlingsskull.

Ny korg

Till min snygghoj har jag beställt och fått hem en ny cykelkorg. Den kommer sitta så snyggt på cykeln men jag har inte skruvat dit den än för det envisas med att regna eller snöa hela tiden.
Så korgen står redo i köket (den är inte alls i vägen), och jag väntar på solen eller åtminstone uppehållsväder och ett par grader varmare.

FilmerImorgon hoppas jag kunna montera dit den så jag har preppat och lagt fram en avbitartång (för att klippa loss korgen jag har nu som är upp hängd i buntband), på videofilmerna som jag måste lämna tillbaka imorgon.
Megamind tyckte vi förresten alla om.
Rekommenderas.

Ja, det var min dag…

Typ så rafflande har min dag varit idag.
Men det känns bra för jag har fått massor gjort.

Träningsvärken i armarna från Bc i Måndags, sitter i än. Det gjorde ont att rulla alla färsbollarna som jag sen plattade ut till biffar.
Fatta vilken träningsvärk jag har i armarna när jag inte ens kan trilla ett tjugotal stora köttbollar utan att få pausa.
Men ikväll så är det på´t igen ba!
Combat 18:30, och mesa sig igenom passet är inte ett alternativ!

Nu ska jag börja kolla in en webbutik, för att se om jag kan strukturera upp den och snygga till den.
Lite jobba sig med andra ord!