There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Nu också på twitter

- oktober 23, 2009 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Darling har twittrat länge. Jag har inte gjort det. Ytterligare ett ställe att uppdatera och kolla av. Sen består min närmaste bekantskapskrets av folk som inte har twitter och kanske...

Darling har twittrat länge. Jag har inte gjort det. Ytterligare ett ställe att uppdatera och kolla av. Sen består min närmaste bekantskapskrets av folk som inte har twitter och kanske inte ens har direkt koll på vad det är. Jag har ingen användning av twitter i yrkeslivet och har inte en aning om vem jag skulle börja följa och varför…

Trots det har jag nu också skaffat Twitter. Jag ville ha en orsak att pryda min blogg med den där ursöta fågeln. Och nu sitter han där, Twittraren som dels länkar till min Twitterfeed om ni vil följa mig och som dels Twittrar mina senaste tweets åt er.

Om ni har Twitter får ni gärna följa mig, Ni hittar min feed här: http://twitter.com/PartyPinglanSE

Lets  get connected!