There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Nya lurar

- oktober 1, 2012 - by , in shopping, with no comments -

Mina röda Urbanista in-earlurar med headset gick sönder i somras. Ena luren började glappa och jag mailade Groupon som hänvisade mig vidare till Urbanista, av vilka jag inte fått nåt...

Mina röda Urbanista in-earlurar med headset gick sönder i somras. Ena luren började glappa och jag mailade Groupon som hänvisade mig vidare till Urbanista, av vilka jag inte fått nåt svar.

Nu var det inte hela världen. Jag köpte lurarna för 250 kr istället för runt 500-lappen normalpris, och jag har använt dem väl.

Just nu använder jag ett par vita in-earlurar med headset som medföljde köpet av min Samsung Galaxy 3, och det är väl inget större fel på dem, förutom att de är vita och att de inte riktigt håller tätt i örat. Inget som man inte skulle kunna lösa med andra gummiproppar men som i alla fall lett mig till en jakt på nya lurar.

I helgen passerade jag och maken WESC butiken på Kungsgatan. Först gick jag bara förbi, för butiken såg tom ut sånär som på butiksbiträdet och jag har lite svårt för att gå in i tomma butiker. I skylten brukar de ha så snygga lurar så när jag såg att det faktiskt fanns folk i butiken stegade jag in.

Det visade sig att jag dels hittade ett par jättesnygga lurar i svart och rosa, dessutom nedsatta från 500 kr till 250 kr, med helt okej ljudbild, och dels hittade jag ett supertrevligt butiksbiträde som bodde i Nynäshamn.

Så jag kom ut med nya lurar! Headset hade de också!

Jag åkte bil till jobbet idag så har jag inte hunnit testa dem än. Imorgon ska jag däremot poppa i mina nya lurar hela vägen till jobbet!