There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Nya träningsskor

- oktober 1, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Tack alla ni som köpt kläder av mig på Tradera, jag hoppas ni blir nöjda. Själv är jag väldigt nöjd och framför allt känns det grymt att byta mina alldeles...

Tack alla ni som köpt kläder av mig på Tradera, jag hoppas ni blir nöjda.
Själv är jag väldigt nöjd och framför allt känns det grymt att byta mina alldeles för stora kläder mot nya träningsskor och träningsbyxor.

På nåt symboliskt vis summerar det mig, som jag är nu.

Lilla R åkte med alla mina gröna paket och lämnade in dem hos postombudet. Det måste väl kännas skönt sa han, att du vuxit ur kläderna. Ett bevis på att det går åt rätt håll, på att du lyckas. Smarta Lilla R, han sa nästan exakt samma sak som Inka sa häromdagen.

Och de har helt rätt, det känns vansinnigt bra, för jag vet att jag kommer aldrig passa i en 2 XL från Lindex Generous kollektion någonsin mer.

Sko från Nike

Hur dyra skor ska jag köpa?

Jag funderade på om jag skulle köpa ett par dyra skor eller ett par billigare och då ha råd med brallor och kanske en träningsbh.
Dyra skor, var utan tvekan det bättre valet fick jag höra.
Så jag var på Inter Sport och Stadium för att kolla efter skor.

På Stadium hade de en rosa Nike sko som inte bara var grymt snygg utan också väldigt skön.
899 kr.
Jag ville prova den i ½ storlek större och det fanns inte inne. Så jag började leta på nätet och hittade många fina modeller, men insåg att det är svårt att köpa skor på nätet eftersom man gärna vill prova dem innan.

Fysiska butiker

Istället letade jag efter butiker med ett bra utbud av Nike skor och insåg snabbt att det kändes ganska jobbigt att behöva åka runt halva stan för att prova skor, dessutom tar det en hel del tid. På Nikebutiken på nätet hittade jag många fina skor men framför allt var det ett par som var nedsatta från 900 kr till 529 kr.

Träningsbralla

store.nike.com

De fanns inte i rosa men i en färg som heter Purple (som snarare såg blåaktig ut). 85 kr för portot och det går bra att returnera varan oavsett orsak,  men då får man ingen ersättning för portot.
Så jag chansade och beställde hem ett par skor, 85 kr är inte hela världen om jag förlorar.

Dessutom fanns det då utrymme för ett par träningsbrallor som också de fanns på Nikebutiken och var nedsatta från 450 kr till 339 kr.

Nu är det bara att vänta på paketet. Fortsättning följer.

Grand Shoes

Imorgon ska jag med Lilla R och Darling till Grand Shoes. En nätbutik med fysisk butik nästgårds med mina vänner Elena & Annelie. Grand Shoes är en otroligt bra butik för folk med skor i storlek 49 eller större och Fredrik som äger Grand Shoes är hur trevlig som helst och väldigt duktig.

Efter besöket i skobutiken blir det Body Combat i Farsta för min del. Jag ska inviga mina nya rosa handlindor, och jag hoppas att jag lyckas linda på dem själv.

Trevlig fredag på er!