There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Nya vänner gillas alltid

- januari 21, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Sov inte alls bra i natt, igen…. Drömde att jag sprang runt i huset och försökte hitta datorn som tjöt för att batteriet behövde laddas. Vände och vred på en...

Sov inte alls bra i natt, igen….
Drömde att jag sprang runt i huset och försökte hitta datorn som tjöt för att batteriet behövde laddas. Vände och vred på en miljon datorer som jag hittade i sängar, garderober och badkar men ingen var rätt.
Så vaknade jag och insåg att datorn inte alls existerade i min dröm.

Nu är hon utan dator, LillFisen

Det var LillFisens dator som stod i klädkammaren intill sovrummet och tjöt för att hon inte stängt av den och inte kopplat i strömsladden. Då var klockan 3 på natten och jag hade precis fått fatt i sömnen efter att ha varit uppe en timme tidigare och tagit Ipren för att jag hade så jäkla ont i magen igen.

Inte var det lättare att somna om heller. Stissig i kroppen efter jakten i drömmen och magen ömmade trots medicinen. Nu lever jag på Alvedon och Ipren igen känns det som. Det gör banne mig ont i magen konstant. Har slutat fundera på om det är mensvärk, tarmarna, magkatarr eller nåt annat tjafs. Ploppar en Alvedon med jämna mellanrum bara för att hålla det värsta borta.

Slö dag

Dagen har bland annat ägnats åt helt meningslöst surfande. Funderingar kring att bygga om lite i bloggen, eller i alla fall byta ut ”loggan”, ledde till en jakt efter inspiration och efterföljande knåp i PhotoShop. Parallellt med det har jag kört några maskiner tvätt och diskmaskinen så jag känner att dagen inte har varit helt bortkastad.

Maxi

Jag och Lilla R har också varit iväg till Maxi och shoppat mat. Det är helt sanslöst hur allt ska ta slut samtidigt. Skönt att vi var två i alla fall, vi kom hem med 7 fulla papperskassar och då var det ganska lite av det som verkligen var mat. Det var påsar och kryddor, frukt, grönsaker, mejeriprodukter, schampo, balsam, tvättmedel, sköljmedel, saft osv.
2.5 kg fläskytterfilé var typ den ”maten” jag shoppade, å 2 kg fryst kycklingfilé.

Myskväll

Det har varit en lugn och slö dag men jag är trött så jag känner att jag ändå inte orkat med så mycket annat. Till kvällen har jag dessutom köpt chips, öl till Darling och hyrt film, allt för att få bädda ner mig i soffan under en fleecefilt med min Darling intill.
Fast jag är inte där än.

LillFisen ska ha en LillFis-kompis som ska sova här, och jag har ännu inte lagat middag, så min myskväll får nog vänta en aning till. Ett glas vin skulle kanske sitta fint men med tanke på min mage vete tusan om jag vågar. Får väl bli en dagens i så fall.

Helgen

Helgen ser lugn ut. Inga direkta planer. Funderingar på vin med grannarna men jag vet inte om min mage håller för det, eller om grannens dotter är frisk nog. Det lär visa sig.
Träningen för helgen är hur som helst bokad, Combat på lördag och Bp på Söndag.

Nya vänner gillasJättetrevlig kväll

Igår kväll var jag ute på fikadejt i stan och det var grymt trevligt. Vi tjattrade enkelt bort 3 timmar. Sen att jag missade pendeln på hemresan med en fucking minut, och fick vänta 29 minuter på nästa och höll på att frysa ihjäl undertiden SÖG!!!!
Note to self: ställ bilen i Farsta nästa gång så sliper du pendeln helt och hållet.

Men jag kom hem till slut och jag tinade upp i soffan med min Darling, glad över att ha hittat en ny vän.
Såna kan man inte ha för många av.

Grym lunchdejt

Dagen igår var verkligen bra på så många sätt men framför allt för att jag hade en härlig lunchdejt med bästa Jesse. Det var så trevligt att ses igen och prata lite.

I natt hoppas jag på att få sova, utan ont i magen och tjutande datorer. Bara sova, hela natten och vakna pigg i morgon. DET är väl inte så mycket begärt va?!

  • http://viktbloggarna.blogspot.com/ viktbloggar

    Hej! Nu har jag lagt till din blogg i listan hos viktbloggarna, jag hoppas du ska trivas med alla de andra =o) Tipsa gärna dina besökare om sidan så kan vi möjligtvis sprida inspirationen ännu lite till. Ock varför inte dela med dig av inspirationen via facebook och twitter? Dela-knappar finns under senaste inlägget =o)

    Önskar dig en kalashelg!