There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Nyshoppat

- maj 26, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 4 comments -

Lilla R och jag åkte iväg en sväng på eftermiddagen för lite shopping. Dels var det medlemsdagar på BodyShop så det var ett givet stop på vägen, dels var det...

Lilla R och jag åkte iväg en sväng på eftermiddagen för lite shopping.
Dels var det medlemsdagar på BodyShop så det var ett givet stop på vägen, dels var det dax att köp hem lite prylar till vovven som vi hämtar hem om 9 dagar.

Gulliga leksaker i olika storlekar

Gulliga leksaker i olika storlekar

Första stop blev Djurbutiken i Farsta.
Där strosade jag ett bra tag och petade på allt jag hittade.
Köpte till slut ett par små leksaker och inget annat men spanade in en sele och ett bälte man kan använda i bilen för hunden.

Farsta Centrum

Vi gick in i Centrumet och upp till Body Shop. Två saker visste jag redan att jag skulle köpa men när jag blev medlem fick jag en Ta 3 betala för 2-kupong så jag behövde hitta ytterligare en produkt.
Självklart var det svårt att välja.
Hur många dofter vill man egentligen ha och blanda med?
Jag har 3 olika hemma redan och behövde inte köpa mer av dem så jag letade efter nåt helt nytt.
Till slut blev det en ansiktsmask som jag tänkte skulle komma väl till pass under sommaren när huden blir hårt utsatt av sol.
Ni hör att jag räknar kallt med en kanonsommar!

Nytt från Body Shop

Nytt från Body Shop

Bra pris!

Ta 3 betala för 2 och ett presentkort på 100 kr gjorde att shoppingen inte blev så dyr. Dessutom fick jag 20% på en av produkterna så slutsumman 427 kr landade på 177 kr.

När vi nu ändå var i Farsta C passade vi på att fika och snacka på Café Voltaire innan vi fortsatte till Biltema.
På Biltema skulle jag köpa kompostgaller, men det glömde jag givetvis.
Istället shoppade jag lite fler hundsaker.

Bilservice

Imorgon ska jag lämna min bil på 1500-mil service. Bilen ska lämnas hos Toyota mellan 7 & 9 på morgonen. Jag vill egentligen ta med mig cykeln i bilen så kan jag cykla hem och tillbaka sen, men jag vet inte om jag får in cykeln i bilen.
Nackdelen med att ha en snygg glidare, den är varken liten eller lätt.

Jag hoppas sen att jag får hämta upp bilen ganska tidigt på eftermiddagen. 16:30 ska nämligen Lilla T´s klass samlas för att åka och spela paintball och jag tänkte jag skulle skjutsa honom om jag hann.
Sen behöver jag handla kompostgallren imorgon för på lördag ska vi börja sätta upp grindar i huset och vid tomtgränsen så att valpen inte gör sig illa, förstör nåt eller rymmer.

Eftersom jag inte har tränat alls idag tänkte jag hinna med det också imorgon, men vad, hur och när får vara öppet så länge.

 • Malin

  Ett tips till om ni ska använda bältessele är att fara på biltema å inhandla sätesskydd ;-) Sånt som man lägger över hela baksätet så slipper man ha hela jordhögar i baksätet ;-) De för baksätet har sällan hål för bältena men det är enkelt avklarat med att skära upp bara just precis så man får upp bälteslåset *tipsar*

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Tack för ett bra tips.
   Under helgen så köpte vi en bur som passar i vår lilla bil och som kommer fungera ett tag i alla fall.
   Ett sätesskydd kan dock vara bra att ha ändå :D
   Speciellt sen när hunden är stor.
   /T

 • jesse

  Sele med bältes clips är bra till hunden
  om man har den i baksätet . men det är säkrare med hundbur i baklukan och man slipper smuts på säterna. Jag kan låna ut min bur om ni bara behöver den när ni ska hämta hem Ninja

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Tack söta du.
   När vi hämtar hem Ninja får han åka i Älsklingens knä, ovan vid bilfärder som han är, men framöver ska vi nog skaffa sele med bältesklips.
   Bur vet jag inte om jag får in i bilen.
   Ni kommer väl ut och kollar in vovven sen?