There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Nytt på Partypinglan.se

- december 21, 2009 - by , in Träning, with no comments -

Nu ligger mitt träningsschema uppe för alla att kolla in. Kolla högst upp på sidan så ser ni länken till sidan som heter…just det! Träningsschema. Men det är inte det...

Nu ligger mitt träningsschema uppe för alla att kolla in. Kolla högst upp på sidan så ser ni länken till sidan som heter…just det! Träningsschema.

Men det är inte det enda som är nytt.
På förstasidan till höger kan ni se om jag har någon träning inplanerad idag och också vad jag har inplanerat de närmaste 7 dagarna. Klickar ni på någon av dessa länkar, vilken spelar ingen roll kommer ni till sidan med mitt träningsschema.

Känner någon sig sugen på att följa med och prova på nåt så är det bara att hojta till.

Helgerna är inte alls inräknade för de har jag generellt träningsfria men det händer att jag tränar på helgen ibland och vid dessa tillfällen kommer det att finnas med i schemat. Vilodagar för mig är generellt vardagar utan träning och de är listade i mitt schema.

Av pumpen får jag konstiga blåmärken, som det här på ena axeln…