There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Off

- februari 4, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag är inne i en off period. Lätt stressad över saker jag behöver få gjorda men samtidigt nöjd över det jag har klarat av. Stress gör att jag tappar aptiten....

Jag är inne i en off period. Lätt stressad över saker jag behöver få gjorda men samtidigt nöjd över det jag har klarat av. Stress gör att jag tappar aptiten. Sover dåligt, eller inte alls.
Och grubblar, ältar saker om och om igen.
Det är svårt att komma loss.

Träning har jag upptäckt är ett jättebra botemedel. Under ett pass så fokuserar jag bara på träningen och glömmer alla bekymmer. Efter passet är jag varm och trött och lugn i själen.
Sen kommer jag hem och blir pigg, energisk och glad. Aptiten kommer tillbaka, jag blir hungrig av att träna och jag sover bättre, trött i kroppen efter ett hårt pass.

Varför har jag inte kommit på det förut?

StressadVarför, varför, varför…

Jag har varit en ältare hela mitt liv och det har alltid varit lika jobbigt. Jag har alltid avundats dem som kan lägga saker åt sidan och sova gott, för att fortsätta med dem nästföljande dag. För alla vet ju att grubblande mitt i natten inte leder till nåt vettigt. Bättre att sova och ta nya tag utvilad, om man kan.

Idag har jag tränat Bodypump och Afrodans. Det var jätteroligt men tungt. Vad trött jag är efter gårdagens Core puls pass.
Nu har jag Bodypump kvar imorgon och Corepuls på söndag sen är min träningsvecka slut.

Rensning

Tänk att det redan är fredag imorgon. Inför helgen har jag inga helt säkra planer men det kan hända att vi ska rensa ur vårt stora förråd. I så fall kommer det bli en hel massa extra träning, det är 18 kvm med bråte som ska lyftas och kånkas.

Vågen

Just det, jag har inte haft någon våg hemma sedan i Tisdags och det har inte gått en dag ( ja det har ju inte gått så många dagar) utan att jag har reflekterat över det. Fast det har inte varit nån panik direkt, mer en känsla av att det här kan ju faktiskt funka och en stilla undran om det kommer att göra nån skilnad på Tisdag.

På Tisdag ska jag också få lära mig att väga in folk på vv. Var med och hjälpte till förra veckan med att plocka fram medlemskort och rodda material men jag tror att jag kommer att få börja väga folk med. Det kan ju vara riktigt spännande!
Mot nya erfarenheter :-)