There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Oj då…

- april 20, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Passar på att uppdatera bloggen innan Tisdagen drar igång för fullt. Underbara, härliga tisdag, som alltid ger mig både lite lätt ångest och massor med energi och glädje. Jag älskar...

Passar på att uppdatera bloggen innan Tisdagen drar igång för fullt. Underbara, härliga tisdag, som alltid ger mig både lite lätt ångest och massor med energi och glädje.

Jag älskar mina tisdagar egentligen, speciellt mycket de gånger jag får ett bra resultat på tisdagsmötet. Men på morgonen, innan mötet är jag alltid orolig, jag vet ju aldrig hur det kommer att gå. Tisdagsmötena har blivit ännu roligare sedan jag började hjälpa till med invägningen. Det ger mig ett par minuter att småprata med alla andra deltagare, dela ut lite inspiration och kanske en och annan stjärna.

Folk verkar dessutom gilla det. De hälsar alltid så glatt på mig.

Trygg

Direkt efter Tisdagsmötet sticker jag ner till Sats och Afrodansen med Cecile.
Numer fastnar jag allt oftare i samtal med andra i omklädningsrummet. Det har resulterat i att jag har dragit in folk till både Afrodans och SatsDance klasserna.
I omklädningsrummet brukar jag stå och prata med främlingar som aldrig har provat och i lördags gick tjejen direkt ut och bokade in sig direkt på SatsDance. Efter klassen frågade jag om hon tyckte det var roligt och hon hade haft jättekul så jag rekommenderade henne att prova Afron också.

Så är det när jag börjar känna mig trygg och bekväm i en miljö, då helt plötsligt pratar jag med folk som om jag aldrig hade gjort annat. Den där blyga, rädda Tess suddas ut allt eftersom. Jag rekommenderar givetvis alltid alla passen jag själv älskar och brukar berätta för folk hur duktiga instruktörerna är.

Mer BodyCombat

Igår tränade jag BodyCombat för andra gången och det var precis lika roligt och jag såg precis lika fånig ut. Fast jag tycker kanske alltid att det inte ser bra ut på ett eller annat sätt, gillar verkligen inte det jag ser i spegeln. Jag tyckte ändå att redan andra gången kändes det lite bättre rent rörelsemässigt. Ska bara få bort känslan av att jag går en rond i boxningsringen i Wii Active när vi tränar slag. Allt som saknas är handkontrollerna ;-)

Combat är inte som något annat jag har tränat så det kommer bli ett bra tillägg till mitt redan ganska fullstoppade träningsschema. Passade igår kväll på att prata lite mer med en tjej som redan tränar i Farsta. Tyckte det var lite smart att skaffa sig ett bekant ansikte bland alla främlingar. Så blir det inte så jobbigt när jag ska dit själv och prova nya pass.

Lycka

Åh, jag tycker verkligen det här är sååååå roligt. Träningen, folket, jag börjar känna mig rätt bekväm med att det här faktiskt är jag. Jag behöver inte skämmas för att jag tränar, jag är inte sämst och det verkar snarare som att jag inspirerar folk i min omgivning än får dem att skratta bakom min rygg.

Och om någon av er fortfarande sitter och tror att ni aldrig kommer hitta träningsglädjen eller vågar ta er till närmaste gym för att prova på, så följ med mig som gäst. Kom och prova och se själva vad det är jag har fallit så för. Eller om ni bara är nyfikna, ni får gärna följa med. Det är som alltid, bara att hojta!

Oj då

I lördags förresten så satt vi och pratade om träning och viktminskning och gästerna sa att det tycker att det är så stor skillnad på mig nu mot bara ett år sedan. Själv är jag inte helt överens med den tanken. Då rycker bästaste Jenny upp mobilen och visar fotot på mig som visas varje gång jag ringer. Fotot togs förra året i augusti när vi partade på grannens födelsedagskalas.

*OJ DÅ*

Tess Augusti 2009

Till och med jag såg skillnad!
Tack mina vänner, ni är bäst!