There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Olustigt

- januari 8, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Precis så känns det. Som att allt är åt pipsvängen men jag inte riktigt vet varför. Som att saker och ting är annorlunda, men jag vet inte om det verkligen...

Precis så känns det. Som att allt är åt pipsvängen men jag inte riktigt vet varför. Som att saker och ting är annorlunda, men jag vet inte om det verkligen är annorlunda eller om det bara är jag som tror det.

EnsamÅngest

Precis som jag inte klarar av att hantera när nån är arg på mig har jag svårt att hantera den enorma ångest jag får när jag känner mig utanför.

Utanför i den bemärkelsen att jag medvetet skulle vara bortvald av skäl jag inte känner till.
Det är därför jag sover dåligt, drömmer konstigt och känner mig sorgsen.

Jag ville inte säga nåt om det här hemma först, för jag vill inte tro annat än att allt bara är hjärnspöken, men eftersom jag inte klarar av att hantera situationen blev jag tvungen.

Det var jobbigt det med. Försöka förklara hur det liksom bara känns annorlunda utan att jag egentligen märkt att det är annorlunda. Jag vill bara att allt ska vara som det var, jag vill bara veta att allt är som det var, men allt jag har är mina gissningar och tolkningar av ord och nyanser. Och det känns inte bra, inte alls.

Combat

Tränade ett skönt Combat pass i morse men fick så ont i ryggen efteråt. En skärande smärta i nederkanten av högra skulderbladet. Bad Darling att massera efter lunchen så jag har doftat av linement hela dagen men jag har fortfarande ont.

Lägg ner nån gång

Resten av dagen har jag ägnat åt att hålla mig sysselsatt och försöka ignorera det som får mig att må dåligt. Tänk om jag bara kunde lägga ner när jag ändå vet att jag inte kan göra nåt annat än vara jag, men inte då. Jag kan inte sluta älta och det gör så jävla ont.

Men jag försöker ignorera mig själv så gott jag kan, och när jag och Darling var iväg och strosade runt i Port 73 bland annat kände jag mig faktiskt riktigt glad några timmar och hade det jättetrevligt, vilket var enormt skönt. Nu hoppas jag bara att veckan som kommer ska visa att allt är som vanligt, så jag kan bli mitt vanliga glada jag.

Matdagboken

Matdagboken uppdateras löpande under dagarna. Lite jobbigt att alltid komma ihåg att fota maten innan den äts men snart har jag klarat av en vecka utan att missa en enda grej. Det är knappast nån rafflande läsning, att se vad jag äter under dagarna, men det kanske kan vara intressant för nån.

Imorgon är det Bp om ryggen håller.