There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Olustigt

- oktober 4, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Så känns det idag. Värdelöst, ensamt och jobbigt. Mitt liv, jag själv, allt. Halva dagen fick jag inget gjort. Inget av det jag hade på listan i alla fall. Klockan...

Så känns det idag. Värdelöst, ensamt och jobbigt. Mitt liv, jag själv, allt.
Halva dagen fick jag inget gjort. Inget av det jag hade på listan i alla fall.

Klockan vart nog närmare 11 innan jag hade ätit frukost. Höstdepp kanske? Fast solen skiner ute idag och det är fortfarande grönt utanför fönstret. Hemma är det faktiskt riktigt bra just nu och jag har haft en jättebra helg, med både träning, familjetid och middag med vänner.

Jag har svårt att motivera ens för mig själv varför det just idag känns så tungt men jag är säker på att det kommer visa sig på vågen imorgon, för jag känner mig tung, på alla möjliga sätt.

DepressionNu har jag ändå fått det viktigaste färdigt. Middagen är preppad, veckans matsedel klar, med tillhörande inköpslista. Handla gör jag imorgon. Ännu en Tradera försäljning är på väg till posten. En bortglömd räkning är betald.

Ibland känns det som att alla andra har så fullt upp i sina hektiska liv så jag får inte plats. Jag är den man ringer till när ingen annan svarar.
Fast jag VET att det inte är så, men olustkänslorna finns kvar.
Ändra tankesätt sa Linda och hon har helt rätt.
Det sitter i mitt huvud alltihopa och det bottnar i att jag fortfarande är osäker på mig själv. Dagar som denna blir allt sju resor värre och ångesten över att jag inte duger tar över utan att jag vill det.

En bra dag får folk ta mig som den jag är och gilla mig eller låta bli, vad de nu själva föredrar.
En dålig dag, då ogillar jag mig själv så mycket att ni andra inte behöver göra det.
Då behöver jag höra att jag duger och är önskvärd istället.

  • Eva

    Du är ALLTID önskvärd vännen!.. Det kanske är så att alla ser hur mycke du alltid har att göra och tänker att hon har nog inte tid med mej idag… istället för att ringa och fråga.. Allt är ju inte svart el vitt.. men det vet du ju redan..
    Kram på dej!