There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Om 79 dagar är det April!

- januari 12, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Belöningar i all ära men jag brukar sällan hålla ut så länge att jag är värd en belöning. Fast samtidigt är det ju dumt att liksom räkna med att jag...

Belöningar i all ära men jag brukar sällan hålla ut så länge att jag är värd en belöning. Fast samtidigt är det ju dumt att liksom räkna med att jag kommer falla direkt från start. Så jag tänkte att det kanske var bra med några belöningar längs vägen i alla fall.

Så jag tog 7 lappar och skrev ner 7 saker, en på varje lapp, som säkert kommer göra den dagen mycket roligare. Sen stoppade jag ner alla lapparna i ett kuvert. På kuvertet skrev jag datumen för varannan fredag och hur många dagar den fredagen är sedan starten. Så att jag kan se hur långt jag har kommit.

Skulle det nu vara så att jag känner att jag verkligen inte är värd en belöning en fredag så får jag väl hoppa över en och lägga till ett nytt datum i slutet, men jag siktar på att självklart känna att jag varit sjukt duktig och är jätte-värd nåt roligt.

Nu ska jag gå och gömma undan mitt kuvert.

Första belöningen utfaller den 18/1 – 11 dagar efter starten.