There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Ont, det gör ont…

- juni 29, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

För jag har träningsvärk. Ovanligt för att vara jag. Det började efter Söndagens Bp, första och enda passet förra veckan och jag tror inte det blev bättre efter Bp:n idag....

För jag har träningsvärk. Ovanligt för att vara jag. Det började efter Söndagens Bp, första och enda passet förra veckan och jag tror inte det blev bättre efter Bp:n idag.

Jag har ont i rumpan, baksida lår & ljumskarna typ, men det ger sig.
Igår var en i stort sett träningsfri dag. Det vart en liten promenad på kvällen med Darling men annars mest latade jag mig i solen. Idag tog jag samma runda men lite snabbare och sen Bp på kvällen.

Tisdagspump

BodyPump på Tisdagarna med Inka är så sjukt roligt. Hon har sån energi, är stark och bara allmänt grym på scen. Det smittar. Spelar ingen roll om jag är trött när jag kommer dit, jag taggar igång så fort jag kommit in i salen. Just Tisdagarna är speciella för då är det alltid kompisar med på passet och det är så roligt att ha nån att tjattra med lite.

Strålande sol

Idag har det varit underbart väder. Mina planer var att jag skulle handla, tvätta och plocka lite hemma men det slutade med att jag satt i solen på verandan och chattade med Linda för att sedan slumra till i solstolen. Imorgon ska det tydligen bli regn så då får jag passa på att göra allt jag inte fick gjort idag.

Träning har jag inbokat för imorgon med, SaCoPu i Haninge. Nu kan det hända att det ändras och blir nåt helt annat men det får vi se imorgon. Träning blir det oavsett.

viktminskning4 snabba kilon

Jag har precis kommit överens med en kompis om att vi tillsammans ska gå ner 4 snabba kilon. Jag tror hon kommer klå mig hur enkelt som helst men jag ska göra ett bra försök att hänga på. Exakt vad jag ska göra för att få bättre resultat vet jag inte riktigt.

Jag kommer träna som vanligt, äta ordentligt och regelbundet. Ska väl se upp lite med vin i helgerna men godis och annat smarr äter jag ändå inte som regel så där kan jag inte göra så stora förändringar.

Det här med frukost ska jag verkligen försöka få till och försöka få in mellisar så att det inte blir för långt mellan målen. Mer än så tror jag inte jag kan göra, sen är det bara att hoppas på bra resultat på vågen.

Nu får ni se till att heja på mig så att jag klår henne!

  • http://www.viktinfo.wordpress.com Lotta

    Jag blir så peppad av dig. Nu har jag inte skrivit här på ett tag och har haft det lite tungt den senaste tiden. jag funderar faktiskt på att starta med bodypump. Jag har bara gjort det någon gång innan och då faktiskt tyckt att det var roligt. Kanske är det en sak som jag skulle kunna göra med min sambo också. Du är så himla bra och tack för att du inspirerar så mycket som du gör!
    Lotta