There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Orken, vart tog du vägen?

- juli 5, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Å Shit vad jag e trött. Jag hade en massa måsten, men hittills har det inte blivit så många gjorda måste jag erkänna. Jaja, jag ska bara skriva lite först....

Å Shit vad jag e trött. Jag hade en massa måsten, men hittills har det inte blivit så många gjorda måste jag erkänna. Jaja, jag ska bara skriva lite först. Så tar jag tvätten sen.

Sista arbetsdagen imorgon. Sen är det 4 veckor ledigt. Ska bli jätteskönt! Så idag har jag städat i köket på skolan. Tvättat golv och golvbrunnar. Rensat lite i kylar. Det är jag som öppnar igen om 4 veckor när fritidsbarnen är tillbaka så hittar jag nåt äckelpäckel får jag skylla mig själv. V.32 jobbar jag således. Det är första veckan i Augusti, typ. Det är i början av augusti i alla fall. Sen blir det mer semester tills den 20/8 då vi drar igång på Östra igen.

Imorgon ska jag rengöra diskmaskinen ordentligt, kalka av den och göra rent den sista golvbrunnen, den som är vid diskmaskinen, så den blir skinande ren! Och så ska jag servera mat till mina lunchungar och mellisbarn. De är inte så många.

Sen måste jag leta efter ett Handelsbankenkontor i Lidingö Centrum. Jag vet inte ens var centrumet ligger. JÄKLA SKIT HANDELSBANKEN som på grund av att de inte har personal stänger varenda kontor kl.15! Hur svårt ska det vara att anställa nån till, det finns gott om arbetskraft! Och givetvis har jag en utbetalningsavi som måste lösas in imorgon. Annars blir det en massa strul.

SUCK!!!

Men sen ska jag hem och dricka vin. Och njuta av att vara ledig. En kväll.

På lördag ska jag (eller förhoppningsvis maken), försöka skifta däck. Jo ni hörde rätt, jag har mina dubbfria vinterdäck på fortfarande. Det har helt enkelt inte hunnits med att åka till Toyota och skifta, och nu vågar jag inte. Skoja inte att det skulle vara skämsigt! Så jag försöker övertala Maken att skifta däck åt mig, nåt han helst slipper. Annars får jag väl försöka själv.

För sen lite senare på Lördag ska jag köra till Västerås. Jag tar med mig Eva och åker till Linda på tjejkväll. Det ska bli roligt att komma ut lite! Och det skulle kännas bättre att köra till Västerås med sommarsulorna på.

Jag drömmer dessutom om att åka till Falun i Augusti. Kan vara bra att ha nåt kvar av vinterdäcken till kommande vinter, och inte kört slut dom på varma sommarvägar. Får se bara om jag får med mig nån till Falun. Jag hoppas! Jag vet inte om jag vill åka ensam. Jag tror inte det.

Annars har det inte hänt så mycket idag heller.

Hur har er dag sett ut?

Just ja! Igår klippte jag Ninjan. Vi beslöt oss för att vi börjar om från början med pälsen. Det var alldeles för mycket plågsamt arbete för att få ordning på den som det var. Så nu blev han kortklippt, men om ett år eller så, har han full päls igen :)