There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Orkeslös

- mars 25, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Den här veckan fyller jag inte i min checklista. Jag väger inte min mat. Jag höftar och räknar i huvudet, inte att rekommendera men jag orkar bara inte nåt annat....

Den här veckan fyller jag inte i min checklista. Jag väger inte min mat. Jag höftar och räknar i huvudet, inte att rekommendera men jag orkar bara inte nåt annat.

Jag vet inte vad det är med mig. Hungrig och godissugen. Ont i huvudet var och varannan dag och det är inte lingonveckan, inte ens nära. Trött är jag med, stänger av väckarklockan utan att jag märker det. Är det de långa allt ljusare dagarna som ställer till det? Eller är det något annat? Jag vet inte.

Roibos

VattenVatten är jag usel på att dricka. Tycker det smakar äckligt vid alla tillfällen förutom när jag tränar eller bara annars är vråltörstig. Hemma dricker jag mest kaffe. Den senaste tiden kanske det har blivit lite väl lite vatten och för mycket kaffe så jag har idag bytt ut mitt kaffe mot mitt favvo te. The anses ju också vätskedrivande men jag dricker ett Roibos te jag köpt på Lidl och efter vad jag har förstått är det egentligen inte ens te.

Roibos kommer från nån helt annan buske och är således helt fri från koffein och inte alls vätskedrivande. Så jag dricker det istället för vatten, i stora latteglas.

Hungrig är jag ganska sällan men nu till frukost fick jag i mig 2 ägg och två mackor, vilket för mig är mycket. Lika bra att jag äter ordentligt så kanske sötsuget lindras lite.

Torsdag

Tänk att det redan är torsdag. Tiden går så fort när man har roligt och det var precis vad jag hade igår på SatsCorepulse med Inka. Det är så roligt att tjuvlyssna i omklädningsrummet efter ett pass. Det första alla pratar om är givetvis om passet varit bra eller inte, tungt eller inte. Sen avhandlas instruktören.

Är det en bra instruktör som peppar eller är det någon man inte alls gillar? En Instruktör jag tränar för med jämna mellanrum har jag hört fler säga att de inte alls gillar. Varför förstår jag inte, för jag tycker att hon är jättebra. Jag ska fortsätta tjuvlyssna och se om jag får tag i hela historien.

Någon pump igår hann jag inte med eftersom jag var på UTVS i skolan med Lilla R, så det får bli pump idag istället. Känns som att det var länge sedan jag pumpade en torsdag vid lunch med Maria. Sen senare ikväll är det Afrodans och jag hoppas få koll på det sista av koreografin som jag inte riktigt fått ihop.

Guldkort

Jag blir mer och mer sugen på att uppgradera mitt kort så att jag kan börja träna i Farsta med. Ett eller två pass till i veckan med Corepuls skulle inte sitta fel. Kanske till och med våga prova på Bodycombat. Jag skulle kunna byta ut Satsdance på lördagarna mot nåt jobbigare, pumpen på onsdag/torsdag skulle jag också kunna byta ut och för övrigt så får jag väl lägga till om timmarna saknas.

Snön börjar försvinna på allvar, från vägar och cykelbanorna nu så snart, snart är det premiär på cykel för i år. Om det bara kunde bli en gnutta varmare ute.

Trevlig Torsdag på er!

  • http://www.spinell.se Mattias

    Låter som att du behöver en vilovecka.

    Ta nästa vecka, boka av alla pass, gör minst tre saker som du inte brukar göra. Hitat på annat än det du brukar göra.

    Jag _lovar_ att ambition, energi och vilja är tillbaka på toppnivå efter detta!