There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Partypinglan i Aftonbladet

- maj 17, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag tyckte det var ascoolt att få en helsida i Aftonbladet igår. Faktiskt! Och jag är glad att jag inte blev sågad vid fotknölarna av någon expert, snarare kändes det...

Jag tyckte det var ascoolt att få en helsida i Aftonbladet igår. Faktiskt! Och jag är glad att jag inte blev sågad vid fotknölarna av någon expert, snarare kändes det bitvis som att han nästan citerat mig.

Och jag trodde att det skulle bli ett himla hallaballo på Facebook för att mina vänner skulle hittat mig i Aftonbladet och precis som jag tyckt att det var ascoolt, men så fel jag hade.

En gillaklick fick jag på min länk till artikeln och en kompis som fotat tidningen, och lagt upp den.

Inte heller blev det någon anstorming till bloggen. Jag hade färre besökare igår än i förrgår!

Så nu VET JAG att en artikel i Aftonbladet i alla fall inte lär göra mig till en kändisbloggare med tusentals besökare á la Kissie eller Blondinbella och vad de nu heter.

Men jag tyckte att det var coolt i alla fall!

Vill ni läsa artikeln hittar ni den här.

Experten uttalar sig.

Jag

Motparten

Gårdagen gick även den i firandets tecken. Jag började med en Aw med Allis. Maken och Eva joinade oss och vi fortsatte till Ming Garden vid Medborgarplatsen och åt middag. Efter middagen drack jag årets första cider på en regnig uteservering. Snaps. Men det var kallt att sitta ute så vi promenerade in på Patricks och satt där till 01.

Man kan säga att vi firade ut min födelsedag och in Evas!