There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Pepparshotsprinsessan, (och så lite reklam) Swedish Panzer Battalion, Midvinterblot, Myeth

- december 3, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

T -6 DAGAR! Måndag, check! Det blev en riktigt bra dag på jobbet med mycket skratt och prat. Om kryssningen på söndag och festen med Maja och Espen från Polska...

T -6 DAGAR!

Måndag, check!

Det blev en riktigt bra dag på jobbet med mycket skratt och prat. Om kryssningen på söndag och festen med Maja och Espen från Polska Sabatonfanclubben på lördag. Maja och Espen träffade jag som allra hastigast på Rockstad 2012. Jäkligt trevligt folk!

Själv är jag givetvis med i den svenska varianten, Swedish Panzer Battalion, som ni hittar här!

In med er och klicka gilla!!! Swedish Panzer Battalion drivs av min bästa metallskallekompis Oskar och av Alex som jag inte känner lika väl, än. Men oavsett så är de värda all uppmärksamhet de kan få.

Faktiskt så ska jag passa på att puffa för en helt annan sak, när jag nu ändå är i farten. Oskar, min fyllekompis, min arbetskompis och min fin-fina vän har sina fingrar i hur många kakburkar som helst. Bland annat i dessa:

Midvinterblot, Oskar är basist. Svensk folk-metal. Kanske inte musik för alla, men väl värda uppmärksamheten. Nu snodde jag bara en bild från dem, men jag ska fixa fram nån låtlänk också.

Myeth, Oskar spelar bas även här, och Kalle som spelar gitarr är också en av mina vänner. Melodisk döds-metal. Samma här, kanske inte musik för alla, men väl värda uppmärksamheten oavsett.

Glöm inte var ni hörde talas om dem först, sen när de slagit igenom!

Och imorgon är jag ledig. Så najs med lite sovmorgon. Jag får i alla fall två timmar extra innan ungarna ska upp. Välbehövligt med tanke på att jag bara skrapade ihop 4 timmars sömn i natt.

Spelschemat för Sabatonkryssen är släppt och ser mycket bra ut.

Pepparshotsprinsessan är redo! (Fast planen är att hålla mig till öl, för att hålla hela natten!!!)

Dessutom hoppas jag på att få med mig yrvädret från finska urskogen, eller vart det nu är hon kommer ifrån. Det finns ett hopp trots att båten sedan länge är utsåld!

Imorgon ska jag, Maken och svärmor på julbord på restaurangen som hör till Lilla R's skola. Han jobbar kväll där imorgon och kommer servera oss drycker. Det ska bli så roligt att få testa deras mat och se honom in action! Jag tror att han är lika stolt som jag! Sen är jag helt övertygad om att maten är jättegod!

Det är så här livet ska vara. Fyllt med kärlek och glädje!

Jag ska bara komma ihåg det när allt känns svart och ledsamt.