There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Plus 0.8 kg idag

- mars 2, 2015 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Say no more. (skiiiiiiit) Jaja. Denna vecka ska jag göra en viktkurva, för min vikt varierar otroligt mycket från dag till dag och på måndagar väger jag alltid mest. Så...

Say no more.
(skiiiiiiit)
Jaja.
Denna vecka ska jag göra en viktkurva, för min vikt varierar otroligt mycket från dag till dag och på måndagar väger jag alltid mest.
Så jag ska se om jag kan komma på vad det är som gör skillnad.

För övrigt så är det bara att fortsätta. Jag blir nog inte smal till sommaren, kanske inte ens smalare. Och kanske inte tills beach 2016 heller. Men i det stora hela, vem fan bryr sig (förutom jag då)???
Maken? Nope han har älskat mig från 90 kg till 150 kg och tillbaka ner till 90 pannor.
Mina underbara reskompisar ner till Cypern? Nope, de kommer vara så fulla så de kommer knappt se om jag har kläder på mig eller inte och skämmas för mig…..det är jag den enda i världen som gör.

Så det får nog bli en ny sommargarderob i år, men det finns snygga kläder för tjockisar också och shoppa e ju rätt roligt så why not.
Mina snygga smaliskläder får hamna i högen till nästa sommar.

Nu känns det som om våren kommer i alla fall och jag e lite taggad för att snöra på mig löparskorna och släpa ut de här 86 kilona och plåga dem lite med lite lätt jogging. Ska se om jag kan komma upp i 5 km till sommaren kanske. Tänkte hoppa på Zombie-appen igen. Den var sjukt bra faktiskt!

7 veckor har i alla fallk passerat och jag har inte ätit en bit godis, inte en kaka/bulle, inte ett chips/snacks. Trots fester, kryssningar och goda middagar så har jag hållit mig till min plan och det utan att det känns ”jättejobbigt”. Bara det är ju sjukt bra!
image

  • Mika

    Ofta kan det vara vågen som väger oprecist då man varierar i vikt. Vill man väga sig ofta borde man ha en bra våg.

    http://www.banta.diet

  • Anette Alfredsson

    Jag tycker du är duktig som gör avstår från allt onödigt!!!