There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Plus på karmakontot

- april 3, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Igår när jag hoppat på bussen från stationen, på väg hem, så klev områdets fyllo på. Eller han snarare ramlade på bussen och låg på rygg mitt i gången innan...

Igår när jag hoppat på bussen från stationen, på väg hem, så klev områdets fyllo på. Eller han snarare ramlade på bussen och låg på rygg mitt i gången innan han fick fäste och släpade sig upp på sätet vid barnvagnsutrymmet.
De flesta tittade snabbt bort. Förutom en man som faktiskt såg ut att vara på väg att hjälpa till. Några tittade med avsmak.
Men fyllot satte sig och hittade en stång att hålla i så han höll sig på sin plats. Han plingade lagom till min hållplats och först tänkte jag att jag kanske skulle hoppa av nästa istället, men så tänkte jag att det var en hemsk tanke.
Fyllot ramlade givetvis av bussen och landade med kryckan som han hade med sig på marken i en enda hög.
En av mina grannar, en man, passerade med sin hund och tittade bort medan han skyndade sig så snabbt han kunde från platsen.
Jag frågade om fyllot behövde hjälp.
Så drog jag upp honom på fötter. Precis vid hållplatsen är det som en pyttig backe, en liten lutning någon meter lång. Jag hjälpte fyllot ner för backen och såg honom vingla in i området.
Min vita Peak jacka hade blodfläckar av fyllots händer som bar spår av många vurpor på asfalt.
Det var bara att slänga den i tvättmaskinen.
Plus på karmakontot för mig och ett stort fett minus hoppas jag, för de som tittade bort.

Igår klarade jag träningsprogrammet, vecka 6 dag 2, som jag misslyckades med förra onsdagen. Yeeeeey för mig!
Nu har jag träningsvärk. Tyvärr är det fortfarande lika astungt och det var på ren vilja jag klarade det. Inte så att jag hade blodsmak i munnen, pulsen höll sig ganska bra, men benen var så tunga!
Så jag tänkte köra samma pass hela veckan innan jag går vidare. Bara för att visa att det inte var flux att jag klarade av det, utan att jag faktiskt kan.
Idag blir det nog vila, jag har lite att stå i i eftermiddag, så jag tror inte att jag hinner med träningen.
Vi får se.

På torsdag har jag tagit ledigt från jobbet. Jag ska börja med att klippa mig kl.11 för att sedan få ansiktsbehandling, massage och frans- och brynfärgning. Sen ska jag hem till grannen som fyllt 40 och fira honom.
Det blir en härlig dag!
Efter det är det påsklov en hel vecka!
Bara två arbetsdagar kvar nu.

I morse var himlen rosa när jag gick till bussen. Svårt att fota med mobilen, men galet vackert.

image

Så här glad var jag då:

image