There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

PLUS på vågen men minus i kläderna!

- april 28, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Godmorgon! Invägning, 14 dagar kvar. Och resultatet UPP 0.4 kg! Fuck! nu känner jag att målet (70 kg den 12/5) blir lite svårare att nå. Dagens vikt 73.8 kg Vad...

Godmorgon!
Invägning, 14 dagar kvar. Och resultatet UPP 0.4 kg!
Fuck! nu känner jag att målet (70 kg den 12/5) blir lite svårare att nå.

Dagens vikt 73.8 kg

Vad säger man om det?

  • Veckan som var körde jag Boot-Camp- Sprang to, to, lö och simmade 1 km on, fr, sö – så det är inte på grund av för lite träning.
  • Mensen dök upp i torsdags så det är en väldigt trolig del i problemet. Väger jag mig under en mensvecka så har jag oftast gått upp i vikt.
  • Matmässigt så har jag ätit i stort sett enbart riktig mat till luncher och middagar hela veckan. Jag har hållit mig till bra mat, dock har portionerna varit ganska stora, men det har varit mycket sallad och grönsaker i det. Så det kan vara en orsak. Nu är det inte matvecka längre utan jag går tillbaka till mina påsar med tillägget på ca 400 kcal mat de dagar jag tränar. Fördelen med att äta en del riktig mat och vänja in kroppen på det är att jag slipper en större viktuppgång när jag slutar med påsarna sen. runt 3 kg får man räkna med att gå upp när man går av en strikt VLCD diet. Det är bara vatten som lagras in i kroppen för att man går över till mer kolhydrater i maten.
  • Sitsta punkten på listan är inte en orsak till varför jag har gått upp i vikt. Den är istället ett bevis på att jag blivit mindre, rent fysiskt! Faktum är att efter den här Boot-Camp veckan så känner jag mig mindre och helt plötsligt har många plagg i garderoben blivit på tok för stora! Jag dumpade en hel ikeakasse med kläder i Myrornas container i lördags och brallorna som jag inte kom i när jag började sitter nu skrämmande löst runt höfterna! Hela jag känns mindre! Till och med min nya jacka som jag köpte för en vecka sedan sitter lite lösare! SÅ NÅT HAR HÄNT!

Oavsett så fortsätter jag jaga den där magiska 70.0 kg på pågen. Det är mitt slutmål oavsett om jag når det den 12/5 eller lite senare. Det är dit jag ska.
Vad gäller utmaning den här veckan så kom jag inte på nåt roligt så jag kör en tråkig utmaning. FOKUS på att följa programmet och röra på mig ordentligt för att få ett riktigt bra resultat nästa måndag!
weight loss quote