There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Presenter

- juni 18, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det var verkligen inget krav att ge mig presenter. Jag var så tacksam att alla följde med och kryssade, jag vill bara ha er tid och uppmärksamhet, det är allt...

Det var verkligen inget krav att ge mig presenter. Jag var så tacksam att alla följde med och kryssade, jag vill bara ha er tid och uppmärksamhet, det är allt jag behöver. Men jag fick lite gåvor i alla fall och jag är givetvis jätteglad! Det som saknas på bilden är min snygga Gerbera som tyvärr inte överlevde kryssningen.

Nu kommer jag kunna njuta av alla bra filmer som släpps på bio i sommar och höst! Jag fick hela 3 presentkort laddade med biopengar! Jag fick också ett jättefint halsband med en rosa dalahäst som alltid kommer påminna mig om mina älskade dalmasar. Ett snyggt svart läderarmband, handgjort av en kär vän, kommer jag bära med stolthet. Jag fotade det på min något blåa arm eftersom jag inte lyckades fota med Ipaden och armbandet på andra handleden, så ni får bortse från att jag ser lätt misshandlad ut.

Och till sist, på halsbandet hänger en berlock, en änglavinge som jag fick lämnad vid dörren av en person med ett STORT hjärta. Jag hängde den på mitt fina halsband, intill hjärtat. Där den hör hemma.

Jättetack!