There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Rafflande…..not

- oktober 15, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

När jag nu i förra inlägget lovade er ett mer rafflande inlägg nästa gång så känner jag pressen på mig. Vad kan jag skriva som är rafflande? Min vardag är...

När jag nu i förra inlägget lovade er ett mer rafflande inlägg nästa gång så känner jag pressen på mig. Vad kan jag skriva som är rafflande?

Min vardag är ju inte direkt rafflande. Träning, matlagning, veckohandling, bångstyriga tonåringar, städning, tvätt i ett enda enormt ekorrhjul.
Häromdagen fick ni följa med ända in i sovrummet och knappt någon kommenterade, så inte ens det var rafflande.

Kan det va nåt?

Jag

Jag är ju inte direkt rafflande heller.
Sådär trist medelsvensson som jag hatar.
Jag är varken jättefet, eller jättesmal, jag ser inte mycket ut för världen men jag är inte fulast heller. Jag befinner mig nästan mitt i livet och är bra på mycket men inget som lär få er brista ut i en andaktigt *wow*.

Matlagning och gnuer

Är det något jag är riktigt bra på så är det möjligen matlagning, där är det faktiskt rätt stor chans att ni skulle säga  *wow*, men då måste ni ju få chansen att provsmaka först.
Jag tränar som en gnu och det kan man kanske säga att jag är bra på, att träna. Däremot sticker jag inte ut i klassen som speciellt bra, jag är väl medelduktig där med. Kan göra hyfsade stjärnor men suger fett på utfallshoppen.

Dagens mest rafflande

Är att jag lyckats kränga mitt Wii med spel och tillbehör för 3750 väldigt välkomna slantar!
Dagens minst rafflande är väl att vi (tillsammans med resten av Sverige) ska äta Tacos till middag ikväll.
Nä, jag är inte så rafflande men jag är himla trevlig.