There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Räkna till tio

- januari 24, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Idag ska jag mysa med Fisen. Om det nu är möjligt. Det finns ingen på denna jord som gör mig så vansinnig och så snabbt som hon. Alltså, jag älskar...

Idag ska jag mysa med Fisen. Om det nu är möjligt.

Det finns ingen på denna jord som gör mig så vansinnig och så snabbt som hon.

Alltså, jag älskar henne, jag gör verkligen det, men hon kan konsten att trycka på alla mina knappar. Till och med såna jag inte visste att jag har.

Idag ska vi in till stan och klippa oss. Hon ska få ”låna” min frisör en timme. Sen om vi efter det fortfarande är sams tänkte jag bjuda henne på fika. Dock är det högst otroligt. Jag tror vi kommer fräsa åt varandra redan på bussen ner till pendeln.

Eller, jag fräser och hon surar. Men idag ska jag verkligen försöka hålla mig lugn.

12-åringar….

Efter vår utflykt ska jag hem och laga middag. Jag behöver hinna förbi maxi en sväng och dessutom se till att allt jag ska ha med på kryssningen är redo ikväll, för jag drar direkt efter jobbet imorgon. Sen tror jag att Judge Dredd har planerat träning idag. Jag vet helt ärligt inte om det hinns med.

Nåja, det som hinns det hinns och resten, det får väl va.