There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Råkostkurs med Sorunda

- maj 25, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

För ett tag sedan var jag på kurs för jobbet. Det var en utbildning i råkostsallader typ. Tjejen som höll i kursen kom från Sorunda och hon hade med sig...

För ett tag sedan var jag på kurs för jobbet. Det var en utbildning i råkostsallader typ.

Tjejen som höll i kursen kom från Sorunda och hon hade med sig massor med grönsaker. En som jag aldrig sett förut och många som vi aldrig använder i skolan för att det blir för kostsamt. Men det var roligt att få jobba med så fina råvaror.

Kursen höll på i fyra timmar och vi gick igenom dressingar, röror och sallader. Vi höll till i Rödabergsskolans kök och kursdeltagarna kom från skolor över hela Stockholm. Det var roligt, det är alltid roligt att gå kurs, och jag fick med mig en hel del inspiration och idéer.

Den där lila blomman mitt i bilden är en sorts Endive. Den har jag aldrig stött på tidigare.