There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Redan torsdag

- februari 7, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

SHIT, är det redan torsdag?! Jo, se på fan, det är det! I morse var jag i tid ute vid bilen. Tänkte att det kanske skulle ta mig några minuter...

SHIT, är det redan torsdag?!

Jo, se på fan, det är det!

I morse var jag i tid ute vid bilen. Tänkte att det kanske skulle ta mig några minuter att bli av med all snö som ramlat ner under natten. Det var skönt ute. Så där tyst som det bara blir när världen är inbäddad i ett lager nysnö. Och det var nollgradigt men vindstilla och inte alls rått.

Jag kom så långt som till parkeringen när jag möttes av en traktor som var i full färd med att ploga mitten av parkeringsplatsen. Jag ställde mig snällt och väntade. Snubben plogade och plogade. Traktorn, eller vad han nu körde, var inte riktigt stor nog för uppgiften så han fick ta sats och gasa för att klara av att trycka undan snön när den samlades i högar. Han slirade ordentligt.

20 minuter tog det innan jag lyckats komma till bilen, borstat av den och åkt in mot stan. Bara lite stressad. Självklart var det snorhalt och från Gubbängen även köer. Jag var framme med en minut tillgodo. Jag som hatar att vara sen.

Och det lustiga är att jag ändå har gott om tid på mig. Jag behöver sällan stressa numer. Oskar och jag kan jobba skitsnabbt om det behövs och vi behöver inte ens prata med varandra för att veta vad den andra ska göra. Rutiner, rutiner, rutiner. Så skönt att ha dem i ryggen. Och stressigt är det sällan en torsdag. Då finns det bra med prepp och det brukar gå ganska enkelt att hinna med.

Så gick dagen idag. Snabbt och med nära till skrattet som alltid. Sen åkte jag hem.

Helgen är fylld till bredden. Och nästa helg, och nästa helg efter det <3

Underbart!