There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Redo för roadtrip

- juni 5, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Så är det då dax! Idag ska vi ta med oss hundarna och åka till Karlstad. Vi ska bo i en campingstuga i 3 nätter, bara jag, Maken och dogsen!...

Så är det då dax!
Idag ska vi ta med oss hundarna och åka till Karlstad. Vi ska bo i en campingstuga i 3 nätter, bara jag, Maken och dogsen!
Najs liten minisemester.

Först ska jag jobba lite men sen bär det av. Vädret är perfekt för bilkörning. Mulet men inte regn. Sen får det gärna vara sol i helgen. Speciellt under morgondagen när Maken ska plaska i Vänern med våra hundar större delen av dagen. Jag tror inte att det är så varmt i vattnet ännu.

Igår förberedde jag bilen. Städade ur den, kollade däcktryck, fyllde på spolarvätska och blinkade med alla lampor. Idag ska jag åka via Biltema och köpa en fläkt att ha bak i bilen till hundarna. Det är viktigt att dom får resa så bekvämt som möjligt. Framför allt ska det inte vara allt för varmt.

Vi kommer hem först på söndag eftermiddag igen så sen är helgen slut.

Nästa vecka ska jag ta blodprov inför återbesöket på Södertälje sjukhus. Det betyder att jag måste Fasta en kväll från 20.00 och sedan lämna prov på vårdcentralen på morgonen dagen efter. Ungarna har skolavslutning nästa vecka så sen börjar sommarlovet.
Jag fattar inte att tiden gått så snabbt! Redan dax för sommarlov!
För övrigt är det en lugn vecka nästa vecka. Massor med tid att fokusera på bra mat och träning med andra ord!
För veckan därpå, onsdagen den 18/6 är det besök på Södertälje Sjukhus.
Sen är det redan midsommar och jag ska slå klackarna i taket hade jag tänkt!

IMG_0785