There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Rockstad Falun, ska ni med?

- juli 7, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Igår firade jag in semestern i mycket trevligt sällskap. Hos snygga grannen drack vi ufoshots och sött bubbel. Runt 2 trillade jag i säng. En perfekt fredagskväll, om det inte...

Igår firade jag in semestern i mycket trevligt sällskap. Hos snygga grannen drack vi ufoshots och sött bubbel. Runt 2 trillade jag i säng. En perfekt fredagskväll, om det inte hade varit för ett par besvikelser.

1. Jag fick inte på sommardäcken på bilen. Vänster fram satt fast som klistrat och hur vi än sparkade så ruckade det inte en millimeter. Helt kört! Så det var bara att strunta i skiftet och parkera bilen för kvällen. Jag får väl krypa till korset hos Toyota, eller köra vinterdäck till nästa år.

2. Jag fick inget napp på sällskap till Rockstad Falun. Just nu ser det mörkt ut, ingen jag känner vill visst åka dit och campa med mig. Jag vet inte hur jag ska lösa det men jag hoppas att jag lyckas på nåt sätt. Nån av er som vill åka? Jag är snäll och skötsam (om jag måste). Och jag har inget emot att åka med någon jag inte känner, bara jag slipper åka helt själv. Jag behöver nån att dela upplevelsen med.

Ifall ni undrar så är Rockstad Falun 16-18/8 men jag tänkte tälta och hoppades på att hitta nån som vill åka upp den 15/8 för att slå läger. Jag har allt som behövs tror jag, förutom sällskap.

Nu efterlyser jag sällskap på bloggen och Fejan. Jag ska luskamma mina vänner och deras vänner för att se om nån vill åka. Kan inte tänka mig att ingen jag känner är intresserad. Och nej, det är faktiskt inte bara fulla 20-åringar som åker. Fast det är nog mest hårdrockare, men jag ser inte problemet. Att hänga med 20-åringar är definitivt inte ett problem, om de vill hänga med mig.

Jag är inte intresserad av er som vill men inte kan, Inte har råd, inte har tid, inte får för era respektive, eller er som inte alls är intresserade utan bara känner avsmak. Håll er borta från mig tack. SERIÖSA förslag däremot mottages tacksamt!

Läs mer här: Rockstad Falun

Vilka spelar: Band 2012

MAILA MIG!